Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jest ten kawałek ogrodu

Mój jest ten kawałek ogrodu

bozga 21:21, 15 sie 2016

A hortensje masz śliczne, to połączenie z różami bardzo fajne
aga_podlasie 22:37, 15 sie 2016

O rany, dzieki ja to mam szczęście. Kupuje popularne odmiany a okazuje się, że to jakies mało popularne, kolekcjonerskie. Najpierw Anabelle okazała się nią nie być a teraz Magical Moonlight. Czekam jeszcze na kwiaty Silver Dollar, teraz to juz z niecierpliwością
UlaB 11:14, 16 sie 2016

Po cichutku Ci napiszę, ze w F. pojawiłą się Pashmina w sprzedazy przedsezonowej (wysyłka jesienią z gołym korzeniem). Nie wiem czy nadal jestes zainteresowana
Ogolnie widze troche nowości.
kasja83 11:17, 16 sie 2016

Hortensje i jeżówki świetne!
aga_podlasie 16:10, 16 sie 2016

UlaB napisał(a)
Po cichutku Ci napiszę, ze w F. pojawiłą się Pashmina w sprzedazy przedsezonowej (wysyłka jesienią z gołym korzeniem). Nie wiem czy nadal jestes zainteresowana
Ogolnie widze troche nowości.

Dzięki, że pamiętałaś
Przejrzę ofertę, ale chyba z zakupami poczekam do wiosny. Nie bardzo mam teraz gdzie cokolwiek sadzić a nie chcę na siłę szykować miejsca.
UlaB 20:35, 18 sie 2016

A cebulowe będziesz sadzić? W Janinie juz sie zaczeło - opakowanie za 3,99. Dzisiaj jak zobaczyłam nie mogłam uwierzyc ze to juz Na pocieszenie dokupiłam sobie szafirków i jeden rodzaj tulipanów. Myslałam jeszcze o naryczach ale to musze przemyslec bo u mnie cos im nie pasuje i nie bardzo wiem o co chodzi.
aga_podlasie 11:09, 19 sie 2016

Będę sadzić, już mam co Ograbiłam dwie B. z takich:

Do tego wykupiłam wszystkie białe czosnki i wszystkie iryski, ale ich dają mało, 1 paczka na karton. Dosadzę też Dolls Minuet, bo w tym roku były piękne. I jeszcze jakieś bladoróżowe. I na razie tyle. Poczekam na kolejne sklepy i drugi wysyp w B. wtedy może będą Exotic Emperor.

Narcyzy u mnie też słabo rosną, sadzone w poprzednich latach czasem nie kwitną. Stawiam jednak na tulipany. Te są niezawodne.
zoja 11:18, 19 sie 2016

aga_podlasie napisał(a)
Będę sadzić, już mam co Ograbiłam dwie B. z takich:

Do tego wykupiłam wszystkie białe czosnki i wszystkie iryski, ale ich dają mało, 1 paczka na karton. Dosadzę też Dolls Minuet, bo w tym roku były piękne. I jeszcze jakieś bladoróżowe. I na razie tyle. Poczekam na kolejne sklepy i drugi wysyp w B. wtedy może będą Exotic Emperor.

Narcyzy u mnie też słabo rosną, sadzone w poprzednich latach czasem nie kwitną. Stawiam jednak na tulipany. Te są niezawodne.

takiego wczoraj upolowałam tylko jednego
Ty masz ambitniejsze plany
ja jeszcze się lekko powstrzymuję
aga_podlasie 11:23, 19 sie 2016

Nie wiem co myślała sobie obsługa sklepu i klienci, jak poprzestawiałam wszystkie kartony i w nich grzebałam, ale co mi tam
Przed kolejnymi zakupami i wizytą w następnej B. powstrzymał mnie rachunek przy kasie
zoja 11:24, 19 sie 2016

aga_podlasie napisał(a)
Nie wiem co myślała sobie obsługa sklepu i klienci, jak poprzestawiałam wszystkie kartony i w nich grzebałam, ale co mi tam
Przed kolejnymi zakupami i wizytą w następnej B. powstrzymał mnie rachunek przy kasie

kurczaki a ja się wczoraj wstydziłam tak zrobić - głupia ja
a miałam wielką ochotę