Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Basilikum 18:28, 10 gru 2016

sliczny kolor amaryisa i mi sie zestawienie ozdob podoba. Choinka sliczna
Mixtoorka 22:14, 10 gru 2016

A wiem, że kwiat przekwitnie do Świąt ale nie przeszkadza mi to. Cieszę się nim bardzo. Nawet nie wiem jak długo trzyma kwiat ;D bo to mój pierwszy.

Dziękuję To mój kącik świąteczny w całym tym rozgardiaszu.

zaczynają kwiaty rozwijać ciemierniki ale zdjęć nie mam bo w deszczu pobiegłam je zobaczyć
Mixtoorka 22:17, 10 gru 2016

Dziękuję Iza, różności były na jarmarku zrobione przez niepełnosprawnych w ramach terapii zajęciowych. Ceramika, piękne lampioniki i inne cudowności.
Basilikum 22:23, 10 gru 2016

ja najbardziej lubie na takich kiermaszach kupowac, co roku na stisku z jakiejs szkoly kupuje gwiazdki i choinki, mam juz cala kolekcje
Kacha123 22:26, 10 gru 2016

Piękne ozdoby Amarylisy są cudne. Mój czerwony pełny już kończy kwitnienie, a białe jeszcze mnie trochę pocieszą.
Mixtoorka 22:31, 10 gru 2016

Kacha123 napisał(a)
Piękne ozdoby Amarylisy są cudne. Mój czerwony pełny już kończy kwitnienie, a białe jeszcze mnie trochę pocieszą.

Kasiu a jak długo one trzymają ten kwiat? W domu pewnie za ciepło bo w kościele kwitną im 2 tyg. już. no ale na dwór nie wystawię ;D
Kacha123 22:40, 10 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Kasiu a jak długo one trzymają ten kwiat? W domu pewnie za ciepło bo w kościele kwitną im 2 tyg. już. no ale na dwór nie wystawię ;D

Czerwony zaczął 21 listopada i jeszcze został mu jeden ładny kwiatek. Przez koło 5 dni jeden kwiatek zachowuje u mnie ładny wygląd. Dla porównania biały trzyma się znacznie lepiej.
ewa004 22:43, 10 gru 2016

Karolcia ja w zeszłym roku dałam lampki na baterie na drzewka na wjeździe i świeciły cała zimę .Raz tylko zmieniłam baterię .
Zawinęłam tylko folią te baterie tak na wszelki wypadek .
Mixtoorka 22:51, 10 gru 2016

ewa004 napisał(a)
Karolcia ja w zeszłym roku dałam lampki na baterie na drzewka na wjeździe i świeciły cała zimę .Raz tylko zmieniłam baterię .
Zawinęłam tylko folią te baterie tak na wszelki wypadek .

ooo jak zmyślnie brawo Ty!

problem jest z połączeniem kilku przewodów, nie możemy dostać na miejscu przedłużacza na zewnątrz, a np. renio moich dzieci ma krótki kabel.
Mixtoorka 22:53, 10 gru 2016

Kacha123 napisał(a)

Czerwony zaczął 21 listopada i jeszcze został mu jeden ładny kwiatek. Przez koło 5 dni jeden kwiatek zachowuje u mnie ładny wygląd. Dla porównania biały trzyma się znacznie lepiej.

a to czyli trochę pocieszy kupowałam tego w cebuli nawet nie wiedziałam jaki będzie kolor przypuszczałam, że czerwony ale ten jest pięknie bordowy. U nas nie ma wyboru, pewnie gdybym zapytała o pełne to by mi powiedzieli, że nie ma takich