Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

MirellaB 08:25, 11 gru 2016

ewa004 napisał(a)
Karolcia ja w zeszłym roku dałam lampki na baterie na drzewka na wjeździe i świeciły cała zimę .Raz tylko zmieniłam baterię .
Zawinęłam tylko folią te baterie tak na wszelki wypadek .

Czyli jest szansa na przetrwanie dla moich. Dzisiaj wkładałam pojemniczek z bateriami do woreczka foliowego
kasja83 09:29, 12 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)
My też wczoraj rozwiesiliśmy lampeczki z przodu domu. Swiecimy bo aura srednia. Uwielbiam okres przedświąteczny, wcale nie chce mi się Świąt Rozkwitł mój Hippeastrum jest cudownie bordowy. Polecę dziś odwiedzić ciemierniki, bo przez remont na dole to tam nie zaglądam.
Dziś u nas dzieci ze szkół i przedszkoli ubierają choinkę przed domem kultury. Będzie mały jarmark. Pewnie coś przyniosę świątecznego.

Ooooo to ja muszę mojego eMa popędzić!Ale u nas to tak zawsze-lampki wywieszone na ostatnią chwilę-wiszą za to do Wielkanocy eM będzie się wzbraniał-bo go postrzykało...
W domku te świątecznie u Ciebie
Mixtoorka 12:09, 12 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ooooo to ja muszę mojego eMa popędzić!Ale u nas to tak zawsze-lampki wywieszone na ostatnią chwilę-wiszą za to do Wielkanocy eM będzie się wzbraniał-bo go postrzykało...
W domku te świątecznie u Ciebie

Dziękuję Kasiu! Raczej remontowo niż świątecznie, ale nie daję się kurzowi i pielęgnuję klimat przedświąteczny
Kawa 12:24, 12 gru 2016

lampki no właśnie
chyba czas zawiesić
Mixtoorka 14:32, 12 gru 2016

Kawa napisał(a)

lampki no właśnie
chyba czas zawiesić

polecam, poprawia humor!
kasja83 17:05, 12 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Dziękuję Kasiu! Raczej remontowo niż świątecznie, ale nie daję się kurzowi i pielęgnuję klimat przedświąteczny

Ech ten kurz....u mnie eM kafle kładzie w kotłowni,która jest połączona z domem,to ciągle mi się nosi.grrr
MirellaB 17:10, 12 gru 2016

Karola lampki po trzech nocach kaput
Wymieniłam baterie i są w domu, to jednak zdecydowanie do wnętrza.
Mixtoorka 13:34, 13 gru 2016

MirellaB napisał(a)
Karola lampki po trzech nocach kaput
Wymieniłam baterie i są w domu, to jednak zdecydowanie do wnętrza.

Ja na zewnątrz mam zewnętrzne podpięte do sieci. Coś M walczył z programatorem, ale jeszcze nie działa hihihi

Będą Cię cieszyły w domu
MirellaB 13:46, 13 gru 2016

Karola dwie róże wybieram. Chcę przesadzić dwa krzewy słoneczników szorstkich i w ich miejsce róże
Mixtoorka 14:00, 13 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ech ten kurz....u mnie eM kafle kładzie w kotłowni,która jest połączona z domem,to ciągle mi się nosi.grrr

Łączę sie w bólu...u mnie nie da się nie nanieść, postępy idą powolutku do przodu, ale słabnę na myśl o świętach, chyba mi tygodnia jednak zabraknie...