Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 13:28, 18 lut 2017

Basilikum napisał(a)
Karolka rozyczke zlapalas mnie jeszcze omija
Moja Mama ma wlasnie nowa kuchnie. Tak sie przez Telefon chwali i aka dumnaa a ja jej nie moge zobaczyc. Az do sierpnia musze czekac, bo wczesniej pewnie nie damy rady.
. My baby kochamy kuchnie. Do sierpnia to daleko jeszcze, tęskinisz za domem ?Daleko od Ciebie są rodzice. Moi 100 km ale to fajana odległość. Wcześniej mieszkaliśmy z teściami, ale oboje odeszli za wcześnie. Iza- zatem, do lata!
Mixtoorka 13:32, 18 lut 2017

Rosa napisał(a)

Popatrz na swój rysunek. Masz malutki ogródek i połowę zajmuje nowy taras i placyk wyłożony kostką. A może zmniejszyć placyk i zrobić jakąś rabatkę? Powiększysz ogród i zyskasz nowe miejsca na roślinki .
. Wiesz co bo ja tak naprawdę to mam jedną rabatę niestety terenów do dokupienia dookoła brak. Ale to też ma plusy. Mamy też działkę na rodos i tam sobie brykamy, ma 6,arów i fajnie jest. Z powodów rodzinnych ją trochę zaniedbaliśmy, ale sił i chęci nam nie brak to znów będzie ok.
Mixtoorka 14:13, 18 lut 2017

Tess napisał(a)

A wiesz, że ja - po wielu latach opierania się - chyba też się zaraziłam?
Renata (RRR) zaraziła mnie taką fantastyczną rabatą z chopinów i traw.
. Widziałam tą rabatę. Ciężko się nie zarazić. Ja padłam na angielską różyczkę. I co z tego, że liście brzydkie, kwiaty przewieszają i 3 lata startują. Mogłabym mieć każdą. Marzyłam.o Judę i mam. Summer song jeszcze mi się.bardzo podoba i Eden rose. Z SS mogłabym spróbować do donicy na tarasie.
Mixtoorka 14:16, 18 lut 2017

moje zajęcie na wiosnę.
patrycja 14:37, 18 lut 2017

Mixtoorka napisał(a)
moje zajęcie na wiosnę.
Przyszłam się przywitać . Ciekawie wyszło
Anda 14:38, 18 lut 2017

Mixtoorka napisał(a)
moje zajęcie na wiosnę.

To tutaj chcesz robić nową rabatę?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 15:02, 18 lut 2017

Tam gdzie kora jest dużo cebulowych. Muszę czekać do czerwca i wykopać. Dosadzę jakiś stożek, większą kulkę. Zależy mi na zimozielonych no bo wygląda to tak jak wygląda. I tak sobie pomyślałam, że zamiast tego pożal sie trawnika może róże z trawami ?
Mixtoorka 15:05, 18 lut 2017

patrycja napisał(a)
Przyszłam się przywitać . Ciekawie wyszło
witaj Patrycjo! Ten cis prowadził tak mój teść. Kiedyś mi się nie podobał bo jest dysproporcjonalnie duży. Ale dziś cenię go. Zasłania niezbyt urodziwe wejście do domu i po prostu z sentymentu jest dla nas bezcenny.
Anda 15:08, 18 lut 2017

Żeby tego cisa całkowicie nie zasłonić, mogłabyś go podsadzić jakimiś różami rabatowymi, niskimi. Tzn. tak naprawdę to nie wiem przecież, jaki wysoki ten cis. Jaką ma wysokość ten jegomość?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 15:20, 18 lut 2017

Nie nie chce cisa zasłonić. Jegomość ma ze 2,5 m wys. Może nawet 3 ma być tłem.