Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 13:50, 07 maj 2017

Tuptuś, bo ma pyszczek jak jeźyk. Kiedyś czytałam W książkę o jeźyku o imieniu Tuptuś.

Nie mamy teraz checi na psa. 2 dzieci, praca i nie mam w pobliżu miejsca na wyprowadzanie. Dla mnie pies to owczarek nie york. Marzy nam się wziąć psa gdy dziewczynki podrosną. Tak dla nas na stare lata. gdy dziewczynki będą juź samodzielniejsze.
MirellaB 14:24, 07 maj 2017

Tuptuś fajnie, ale pokaż zdjęcie Tuptusia
Mixtoorka 21:52, 07 maj 2017

Tuptuś to straszny płochacz. Potrzebuje czasu na zaakceptowanie nowego domu, męskiego sąsiada za płotem i biegających dzieci. Pierwsza domowa sesja.

MirellaB 22:01, 07 maj 2017

Śliczne zdjęcia
lojalna_ 09:12, 10 maj 2017

Oooo jakie przytulanki śliczne dziewczynki na fotkach ))
Mixtoorka 13:02, 10 maj 2017

lojalna_ napisał(a)
Oooo jakie przytulanki śliczne dziewczynki na fotkach ))

Lecę zobaczyć jak Twoje bukszpany...
gierczusia 12:08, 11 maj 2017

Super ten Wasz Tuptuś tak se myślę, że dobrze ,że ten kot przylazł do nas sam..bo inaczej byśmy świadomie siė nie zdecydowali..teaz żyć bez niego nie umiemy

Oststnio oglądałam filmik o takiej szczotce do czesania - furminatorze...i był pokazany taki mały i duży...facet mówił : nie kupuj małego , chyba ,że zamierzasz czesać chomika jak zobaczyłam Tuptusia to od razu o tym czesaniu pomyślałam
Buziole
Mixtoorka 21:16, 11 maj 2017

gierczusia napisał(a)
Super ten Wasz Tuptuś tak se myślę, że dobrze ,że ten kot przylazł do nas sam..bo inaczej byśmy świadomie siė nie zdecydowali..teaz żyć bez niego nie umiemy

Oststnio oglądałam filmik o takiej szczotce do czesania - furminatorze...i był pokazany taki mały i duży...facet mówił : nie kupuj małego , chyba ,że zamierzasz czesać chomika jak zobaczyłam Tuptusia to od razu o tym czesaniu pomyślałam
Buziole

Elu, no widzisz tak to jest, źe przywiązujemy się do zwierzaków. My kochamy nasze prosiaczķi. Nooo najbardziej Pusia bo jest z nami dłużej. Ale ten maluch jest słodziutki.

Odkurzacz do chomika? Chyba chomik zejdzie przy pierwszym odkurzaniu.

Koty często wybierają sobie dom. Kot mojej teściowej też stwierdził, że u nich zamieszka i pomimo oporów został z nimi na 17 lat. Nas jakoś źaden nie odnalazł. No to mamy prosiaki .
nicol21 21:56, 15 maj 2017

Ale fajny zwierzak! Kiedyś miałam chomika, ale dziecko na wsi zwykle ma mniej domowych a wiecej na dworze.

jak werbena? bedzie znow rosla?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mixtoorka 11:44, 16 maj 2017

nicol21 napisał(a)
Ale fajny zwierzak! Kiedyś miałam chomika, ale dziecko na wsi zwykle ma mniej domowych a wiecej na dworze.

jak werbena? bedzie znow rosla?

Też miałam kiedyś chomika, nawet na studiach miałam chomika, ale one za krótko żyją. Świnki ok 5 lat, więc nie za długo i nie za krótko

Werbeny w tym roku nie siałam, ale też nie widzę, żeby gdzieś wschodziła. Może to dopiero zacznie się inwazja, bo zostawiłam kwiatostany na zimę. Podobno mało roztropnie, ale cóż ... Wymyśliłam sobie kosmosy za różą, ale nie wschodzą mi, nie wiem czy będą.