Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 07:52, 29 paź 2017

Basilikum napisał(a)
Nie wazne czy z balkonu czy z okna, widoki super
dzis wyczytalam gdzies, ze na zazdrosc trzeba sobie zasluzyc a u Ciebie jest czego zazdroscic Maluskiewicz jest piekny i to Twoja zasluga

Spurpurowiałam dziękuję Izunia! Nieskromnie powiem, że cieszy mnie ten skrawek i lubię spoglądać przez okno.
Wymaga jeszcze wykończenia, np. płotki, ale są w domu rzeczy pilniejsze i mus czekać
Mixtoorka 07:55, 29 paź 2017

Kasiek napisał(a)
Alez Ci sie pieknie rosliny rozrosly, busz cudowny juz masz Mariken tak pieknie, pozytywnie swieci, no cudnie

Kasiunia dziekuję Mariken w tym roku nie zawiódł, a właściwie temperatury
Anda 08:28, 29 paź 2017

Karola, ślicznie masz, tak kolorowo, pozytywnie Taką jesień też bym chciała Fotka z szerszej perspektywy świetnie pokazuje, jak się u Ciebie zagęścilo.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 19:01, 29 paź 2017

Smacznego! W tą nieprzyjemną pogodę należy się odrobina przyjemności.

r
Kasiek 21:10, 29 paź 2017

Ha, wiedzialam kiedy przyjsc Wyglada bardzo smakowicie
Mixtoorka 21:35, 29 paź 2017

Najlepszy jest zapach w domu choć dzieci twierdzą, że kruszonka
Kasiek 21:38, 29 paź 2017

Uwielbiam zapach ciasta i pieczonego chleba
MirellaB 07:20, 31 paź 2017

Ale bym sobie do kawki podjadła placuszka
Ja już myślałam jestem przy pieczeniu pierniczków z Twojego przepisu. Wiesz, że piec nie lubię, ale Kubuś już pyta kiedy będzie choinka i pierniczki
Mixtoorka 09:32, 31 paź 2017

MirellaB napisał(a)
Ale bym sobie do kawki podjadła placuszka
Ja już myślałam jestem przy pieczeniu pierniczków z Twojego przepisu. Wiesz, że piec nie lubię, ale Kubuś już pyta kiedy będzie choinka i pierniczki

Pierniczki... jak nic trzeba będzie upiec próbną partię Najbardziej lubię ten okres przed Bożym Narodzeniem. Trzeba dbać o budowanie klimatu w domu, takie będą miały wspomnienia z dzieciństwa nasze dzieci. Fajne.
MirellaB 18:59, 01 lis 2017

Wspomnienia z domu rodzinnego to ważna rzecz
W tym roku choinka u nad będzie wcześnie. Kuba już nie może się doczekać
W Jucce ozdoby świąteczne, kilka drobiazgów już kupiłam chociaż nie wiem czy je wykorzystam. Byłaś w Jucce?