Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

MUZA 14:58, 27 lis 2015

Witaj Karolino ale piernikowe wspaniałości
alis 16:35, 27 lis 2015

Mixtoorka napisał(a)
Alu, dziękuję Ale to naprawdę proste w wykonaniu Ja jestem bardzo średnio uzdolniona i jakoś daję radę i dziewczyny są zadowolone. Chyba zaplanuję weekendowe wiązanie trafff i pierniczenie

Oooo, sobotnie pierniczenie i ja też planuję Dzisiaj zrobię ciasto, a jutro pieczenie Ale ja tak skromnie, tylko pierniczki, a Ty full wypas i w dodatku bardzo skromna jesteś
Anda 16:38, 27 lis 2015

Świetne budowle z piernika Eleganckie i zapewne smaczne

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ewa004 17:59, 27 lis 2015

Ale świetne pierniki !!!
Ja nie wiem czy mi sie chce bawić ...dzieci małych nie mam ,starsze wiecznie na diecie
Zrobię i sama będę musiała jeść ...a ja tez na diecie
Mixtoorka 20:50, 27 lis 2015

Eee dieta....ja mam słabość chyba właśnie do pierników ze słodyczy największą. Czekolady mogę wcale nie jeść.
Gardenarium 10:05, 10 gru 2015

Mixtoorka napisał(a)

Koncepcja jest taka: po lewej: bordowo- zielono- biało, po prawej stronie jasne zielenie z żółciami dyplomatycznie oddzielające nas od sąsiadów. Chętnie posadziłabym żywopłot ciosowy ale to mało dyplomatyczne w naszym przypadku Niech sobie drzewko rośnie
I już wiem, że przyszłą jesienią będę musiała wywalić jedną hortensję z dwóch pomiędzy jeżówkami, bo nie zmieszczą się pewnie Będzie co robić jesienią za rok
Taki urok.

Ja lubię wszystkie te roślinki

Bardzo to ładnie postopniowałaś Roślinność Lewe drzewko może wyższe i o większej koronie?
ten taras jest tak wysoko? Czy to co innego?

Instagram Ogrodowiska
Mixtoorka 11:06, 10 gru 2015

Witam Danusiu. Dziękuje za odwiedziny Ten taras tak wysoko 1,1m. Lewe drzewko, chcę dać kolumnowego Ambrowca, liczę że sobie urośnie w górę. Myślałam też o wiśni Amanogawa ale Ambrowiec mnie kusi bardziej. Tam mam wąsko a nie mogę koroną wyjść na działkę sąsiada. Powtórzę kostkę z cisów a przed nimi trzmielina .A w kwadracie poziomkowym Klon Shirasawy.
lojalna_ 12:15, 10 gru 2015

Pochwaly od samej Szefowej zbieracz mowilam, ze utalentowana kobitka z Ciebie
Mixtoorka 12:22, 10 gru 2015

Strasznie dumna jestem , głowa mnie bolała okrutnie dziś, od razu się lepiej poczułam

Tylko jakoś klimatu świątecznego nie mogę załapać. Czasu brak, gałązki rosną w lesie, wracam to już noc, plany w głowie mam a nie w realu. W weekend muszę działać.
MirellaB 19:31, 10 gru 2015

Zdolna dziewczyna