Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

anbu 10:54, 25 kwi 2016

Ale śliczne te Maruszki prawie tak ładne jak moja hi hi

Tochula ale żeby zaraz z goownem, mnie? Tak jak Ci mówiłam qpa będzie na jesień, musi być Mam ewentualnie niedaleko pole gdzie na kije chodzę, tam często konie się pasą, to przejdę i jak będą to pozbieram placki No to jest myśl, jesteś moim ciagłym natchnieniem albo motorem - jak kto woli

A te widły aż sobie obejrzałam na all, dalej się zastanawiam po co mi one? Nie umiem obsługiwać takich narzędzi Przecież to do przerzucania tylko jak można tym kopać? Hmmm...
Toszka 10:59, 25 kwi 2016

Do przerzucania są widły z cienkimi zębami. Te maja płaskie, szerokie idealne do kopania, do przesadzania, do pielenia. Szpadel tnie korzenie, a widły podważają. Ja mogę zadać ci pytanie jak mozna motyczką/gracą (czy jak tam zwał) pielić i spulchniać i pracować schyloną... Ja ci kochana mówię - widły amerykańskie, zaraz tuż po gejach, są najlepszymi przyjacielami kobiet

(Mam przyjaciela geja)
Mira104 11:00, 25 kwi 2016

Aniu muszę u Ciebie zadać pytanie Toszce, bo o mnie zapomniała Zresztą kobieta jest tak rozchwytywana, że się nie dziwię. Toszka poradź mi proszę co byś dała na obwódkę, mam już ok 4 m bukszpanu i jeszcze zostało mi 11 m do zagospodarowania, myślałam o turzycy bronze form, ale co jeszcze?
Toszka 11:05, 25 kwi 2016

Mira u ciebie muszę to zobaczyć, bo obwódka z BF będzie miała ponad 60cm szerokości.... trzeba zobaczyć i pomysleć co ty tam kcesz
anbu 11:08, 25 kwi 2016

No ta moja motyczka wiekowa jest, straszna wiocha Powinnam ze zdjęcia usunąć A ja się tu z takim nieprofesjonalnym sprzętem obnoszę

Czyli widły wiadomej firmy mus mieć
Mira104 11:08, 25 kwi 2016

To Dobra Kobieto zobacz jest u mnie zdjęcie z góry zrobione, bo inaczej nie ogarniam terenu
Toszka 11:10, 25 kwi 2016

Aniu, za moment motyczka będzie wisieć na honorowym miejscu tak jak u Szefowej kolekcja starych ogrodniczych narzędzi. To dopiero jest szpan, a nie wiocha...

Kurdę, idem te orliki kopsać...
anbu 11:13, 25 kwi 2016

Idźże już kopać, bo ja się do roboty przez Ciebie nie zabiorę Ale wróć koniecznie
Zana 11:35, 25 kwi 2016

Toszka napisał(a)
Ja ci kochana mówię - widły amerykańskie, zaraz tuż po gejach, są najlepszymi przyjacielami kobiet

(Mam przyjaciela geja)

Ha, ha święta prawda. Też mam i to dwóch!
anka_ 13:58, 25 kwi 2016

anbu napisał(a)
A te widły aż sobie obejrzałam na all, dalej się zastanawiam po co mi one? Nie umiem obsługiwać takich narzędzi Przecież to do przerzucania tylko jak można tym kopać? Hmmm...
Tak samo myślałam... jeszcze na mojej glinie!? Teraz szpadelek poszedł w odstawkę.

Toszka napisał(a)
...Ance_ obiecałam to te zostawię i pewnie znowu dziady się wysieją zanim ona nową bryką podjedzie...
Iwonka... uważaj, bo ja dupsko w autobus(y) wpakuję i zrobię ci nalot...

A te żółtki przy Maruśce to wrzosy, wrzoście czy bażyna?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies