Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

asiak 13:57, 04 sie 2016

Ślicznie Zazdroszczę, ale tak pozytywnie
gierczusia 14:08, 04 sie 2016

Chciałam zapytać o mączkę bazaltową ... jakie jest jej zastosowanie , bo nie docztałam , albo mi gdzieś umknęło
Natomiast byłam w szoku jak oglądałam jakąś roslinę rozpostartą na murze w czasie wypoczynkowym na początku byłam pewna ,że to jakaś zmyśna rzeźba..dopiero na kolejnym zdjęciu zobaczyłam ,że to najparwdziwsza roślina..żywa !! dzizass , jak to gooopio brzmi w każdym razie..cudne toto cokolwiek to jest
O aucie wypchanym do granic możliwości też sobie pomyślałam
Buziole
anbu 14:27, 04 sie 2016

Roma dzięki

Pluszakowa/Magdo fakt, fajnie się patrzy na taką fotorelację
W rzeczywistości to prawie półtora dnia ciężkiej pracy Wszystko nas boli po tym sporcie
Ja obornik kupiłam albo po 15 albo po 17 zł, no nie pamiętam już dokładnie. Uważam, że to i dużo, bo to dalej tylko qpa A hortka to Limka – tak popularna na tym Forum

Natko przed hortkami będzie cycek - rabata Jeszcze nie wiem co tam będzie Zima to dobry czas na plany

Joasiu hmmm ... pod choiny u nas poszedł standardowy zestaw – kora, kompost, mączka wymieszane z rodzimą glebą. Ziemię mam lekko kwaśną - ph 6, raczej gliniastą

Kamilko też macham

Asiu u Ciebie też już niedługo będziemy podziwiać ale najpierw plan

gierczusia/Elu mój eM stwierdził (znawca hi hi), że ta roślina w czasie wypoczynkowym (jak to nazwałaś) rozpięta po murze to fikus. Ja do teraz, tak naprawdę nie wiem co to było ale było fajne
Mączka wzbogaca glebę w mikro i makro coś tam

LyraBea 14:30, 04 sie 2016

O cholera, ale roboty odwalone u Ciebie. Aż dymi.Sezon letni w pełni a ja oklapłam. Czuję nosem jesień i już mi się nie chce i zaczynam smęcić
Może jak popatrzę sobie jak się w ogrodzie krzątacie, to mi jeszcze wena wróci...
wrobelki 15:04, 04 sie 2016

Aniu cudnie ta rabata wygląda z takimi dobrociami to w przyszłym roku dopiero będą szaleć
JoannaDe 17:22, 04 sie 2016

anbu napisał(a)

Joasiu hmmm ... pod choiny u nas poszedł standardowy zestaw – kora, kompost, mączka wymieszane z rodzimą glebą. Ziemię mam lekko kwaśną - ph 6, raczej gliniastą

dziękuję Ci dobra kobieto :*
Szafran 18:24, 04 sie 2016

anbu napisał(a)
I jestem znowu...

Mój Klon palmowy Dissectum Garnet

Anbu witam się u Ciebie Ledwo przyszłam już wiem jak się nazywa "coś" co mi się podoba a zapomniałam nazwy heh - klon palmowy. Jest piękny Też chcę go mieć . Zapowiada się pięknie ... idę oglądać dalej. Pozdrawiam
Monka 18:32, 04 sie 2016

Anula Ty to potrafisz człowieka zdołować , po urlopie zakupy ledwo się człowiek uwinie z wątkiem już sadzisz swoje dobra , patrząc na ogrom pracy i wszytkiego co dodałaś swoim hortkom niech tylko nie zakwitną,na pocieszenie dodam, że moje w tym roku nie dostały z tego co Ty dodałaś nic (no tylko magiczna siła ) i też jakoś kwitną co mnie cieszy
Johanka77 21:52, 04 sie 2016

Cześć Aniu! Wpadam z rewizytą. Poczyniłam szybką przebieżkę po Twoim ogródku. Fajne masz rabaty! Widzę, że jesteś zwolenniczką iglaków i zimozielonych
Może i ja się przekonam...
wrobelki 21:56, 04 sie 2016

Myślę że Ania jeszcze nas bardzo zaskoczy jak skończy ramy i zacznie biżuterię sadzić