Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

kasja83 12:48, 04 kwi 2016

anbu napisał(a)

Leniuchowałam
Rowerki, kaffka na tarasie była i podobne sprawy

To taki luzzzzzzzzzzz, jak i u mnie wczoraj
lojalna_ 19:51, 04 kwi 2016

no taka pogoda była boska tylko do leniuchowania , tylko takie osioły jak ja zaiwaniały )))
kasja83 21:00, 04 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
no taka pogoda była boska tylko do leniuchowania , tylko takie osioły jak ja zaiwaniały )))

Ale to wczoraj moja drogaDziś zasuwałam z kopaczką jak mały samochodzik
MirellaB 22:49, 04 kwi 2016

Ania poczytałam co pisałaś o trawniku zakładanym no coś w tym musi być, to logiczne. Hmmmm jutro będziemy wysiewać, ale z podlewanie spróbujemy skromniej.
Fajnie Aniu, że się podzieliłaś swoim doświadczeniem
blyxa 23:27, 04 kwi 2016

Przyszłam nadrobić - macham radośnie
anna_t 08:21, 05 kwi 2016

anbu napisał(a)

A po co? Hi hi Toszka wszystko ładnie narysowała, od razu posadzę to co mi się zmieści a co się nie zmieści - na przechowalnik. Po drugie laptop mi się wysypał i z tableta kilkam
A dopchać się do sprzętów moich dzieci to ciężko

będzie tak?https://www.ogrodowisko.pl/watek/5700-ogrod-ani?page=58
bez wiśni?
anbu 19:50, 05 kwi 2016

Byłam po cisy
Dopiero teraz jesteśmy spowrotem. Cały dzień w samochodzie, padamy z eMem na paszczę i mamy na doopkach odciski

Toszko napisz proszę czy mam ściągać tą jutę? Bo Pan w szkółce mówi, że nie a ja mam wrażenie, że Ty w którymś wątku pisałaś aby ściągnąć. Albo mi się już przyśniło, nie wiem Czy mamy wzruszyć korzenie?

Sorki, że taki chaos ale ledwo dycham. Są większe niż zakładałam. Kule ogromne, nie zmieszczą się w tych moich korytach
paulina_ns 20:26, 05 kwi 2016

Dawaj zdjęcia, dzisiaj już ciemno, ale jutro przyjdę podziwiać
AnnaCh 20:27, 05 kwi 2016

Aniu, super Zazdroszczę takich ładnych cisów
anbu 20:44, 05 kwi 2016

Mam laptop zepsuty
Paulinko jak będę umiała obsłużyć któryś z komputerów od moich synów to wkleję, bo zdjęcia mam

Mirelko z trawnikiem to jest tak, że podpytałam eMa wczoraj. Powiedział mi, że chłop od trawników powiedział mu, że u nas bardzo dobra ziemia. Może dlatego tego trawnika tak nie trzeba było podlewać, nie wiem nie chcę nikogo w błąd wprowadzać. Oczywiście cieszy mnie fakt, że mamy dobrą ziemię.

anna_t/Aniu, to rabata z trzmielina mi będzie Wiśnie (anorektyczki) rosną już na innej ale na razie nie pokażę, bo jeszcze nie skończona. Czekamy na paliki do drzew, bo zamówione są już

Aniu, blyxa macham :-*