Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

beata_m 20:04, 17 lut 2016

matko jak zobaczyłam to się zawstydziłam!!!! Ale masz powera kobietko super będzie co podziwiać WOW i jeszcze raz WOW
jona 18:38, 18 lut 2016

Nasionek masz dużo i fajne kwiatki będą kwitły w ogródku . Niestety kłopot parapetowy też Cię dotknął. U mnie parapetów dostatek, ale jak się dużo wysiewa, to się robi z tym strasznie dużo pracy. Wymyśliłam sobie, że część jednorocznych sieję na początku kwietnia w dużych doniczkach, żeby nie zajmowały miejsca i żeby ich nie pikować. To znaczy pikuję je od razu do ogrodu. I tak są wtedy szybciej niż gdybym je siała do gruntu .
Jana 22:36, 18 lut 2016

beata_m napisał(a)
matko jak zobaczyłam to się zawstydziłam!!!! Ale masz powera kobietko super będzie co podziwiać WOW i jeszcze raz WOW
Beatko, nie przesadzaj u mnie to taki poligon doświadczalny ale jak pomyślę to jak ja mam to teraz wszystko wysiać??? żartuję dobrze,że ogrody są z gumy
Jana 22:39, 18 lut 2016

jona napisał(a)
Nasionek masz dużo i fajne kwiatki będą kwitły w ogródku . Niestety kłopot parapetowy też Cię dotknął. U mnie parapetów dostatek, ale jak się dużo wysiewa, to się robi z tym strasznie dużo pracy. Wymyśliłam sobie, że część jednorocznych sieję na początku kwietnia w dużych doniczkach, żeby nie zajmowały miejsca i żeby ich nie pikować. To znaczy pikuję je od razu do ogrodu. I tak są wtedy szybciej niż gdybym je siała do gruntu .
masz rację Joasiu, dużo z tym zachodu a jeszcze Mój krzywo na mnie patrzy bo zabieram mu parapety pod pomidory u nas też wysiewałyśmy np. w plastikowej wannie i robiłyśmy jak Ty... myślę o rozsadniku i szukam miejsca na niego
Dominika11 17:35, 20 lut 2016

Przewijały mi się już piękne żółte kwiatuszki w avatarku
w końcu zawitałam do no prawie sąsiedzkiego ogrodu
Jana 20:24, 21 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
Przewijały mi się już piękne żółte kwiatuszki w avatarku
w końcu zawitałam do no prawie sąsiedzkiego ogrodu
witam na moim wątku te żółte kwiatuszki to kaczeńce
Jana 20:27, 21 lut 2016

Kolejny weekend w plecy, nasypało śniegu w piątek i w sobotę wyglądało tak, w sumie zwyczajnie jak na tę porę roku
AnnaCh 20:33, 21 lut 2016

Zazdroszczę takiego widoku Jak ja kocham góry... Ale latem, chodzić po nich uwielbiam
Jana 20:37, 21 lut 2016

Oczywiście w sobotę zaczął padać mocno deszcz i po śniegu nic nie zostało, nadal jednak pada.....można zwariować od tej pogody.....by się pocieszyć kupiłam wczoraj ukorzeniacz i dodatkowe nasionka ja nic teraz nie wysiałam, Mój dziś wysiał pomidory po tygodniu moje wysiane nasionka zaczęły wschodzić,konkretnie tylko wdówka, kraspedia, natomiast werbena i trawa pampasowa nie pojawiły się na horyzonie.....teraz wyglądają tak
Jana 20:55, 21 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Zazdroszczę takiego widoku Jak ja kocham góry... Ale latem, chodzić po nich uwielbiam
ja też uwielbiam góry, najgorsze jednak, że nie mam czasu po nich chodzić zawsze mi się wydaje, że mam czas