Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

jona 21:46, 27 lut 2016

Gołymi rękami niepodobna ich wziąć. Nawet jak mam rękawiczki, to używam patyka lub czegoś co znajdę pod ręką.
margaretka3 23:29, 27 lut 2016

O matulu, ja nie wiem, czy ktoś się znajdzie, kto je gołymi rękoma... brrr nawet myśleć nie chcę.
Jana, fajnie Ci roślinki kiełkują. Cieszysz się co?? Czekaj jeszcze z trytomą. U mnie między pierwszą a ostatnią siewką jest 4 dni różnicy, więc spokojnie, daj jej czas
Marga 00:00, 28 lut 2016

Niestety moi chłopcy kiedyś sobie nazbierali takich dużych w róznych kolorach (niebieskie są chyba nawet pod ochroną) , po czym zrobili im ranczo i zagrodę i zamierzali je trzymać jako zwierzątka domowe. Nic jeszcze wtedy nie wiedziałam o tych nicieniach ... a dzieci tak spokojnie się bawiły.
Ja to oczywiście też tylko patykiem.
Jana 11:19, 28 lut 2016

Marga napisał(a)
Jana, a u Ciebie o ślimakach
Ja tylko dodam, że znajoma weterynarka powiedziała mi, żeby nie brać ich gołymi rękami, bo one maja groźne dla człowieka nicienie. Fuj...
Macham
o matko, nie słyszałam o tym...ja do rąk nie biorę, ale dzieci -tu już pewności nie mam
Jana 11:20, 28 lut 2016

jona napisał(a)
Gołymi rękami niepodobna ich wziąć. Nawet jak mam rękawiczki, to używam patyka lub czegoś co znajdę pod ręką.
ja też patykiem
Jana 11:21, 28 lut 2016

margaretka3 napisał(a)
O matulu, ja nie wiem, czy ktoś się znajdzie, kto je gołymi rękoma... brrr nawet myśleć nie chcę.
Jana, fajnie Ci roślinki kiełkują. Cieszysz się co?? Czekaj jeszcze z trytomą. U mnie między pierwszą a ostatnią siewką jest 4 dni różnicy, więc spokojnie, daj jej czas
cieszę się ale co do trytomy to nawet sprawdziłam, wysiałam jednak 2 tygodnie temu i nic, tylko jedna....to już chyba za długo?
Jana 11:23, 28 lut 2016

Marga napisał(a)
Niestety moi chłopcy kiedyś sobie nazbierali takich dużych w róznych kolorach (niebieskie są chyba nawet pod ochroną) , po czym zrobili im ranczo i zagrodę i zamierzali je trzymać jako zwierzątka domowe. Nic jeszcze wtedy nie wiedziałam o tych nicieniach ... a dzieci tak spokojnie się bawiły.
Ja to oczywiście też tylko patykiem.
skąd ja to znam moja córka to nawet myszkę znalazła, opiekowała się nią i woziła w wózku...
Jana 11:27, 28 lut 2016

Nie ma u mnie wiosny....mimo to szukam, to z dzisiaj.. sadzìłam tam czosnek największy tulipan jaki znalazłam hortensja ogrodowa kapustki rozchodnika były ale są większe
Jana 11:30, 28 lut 2016

forsycja - stan dzisiejszy pigwowiec czosnki i tulipki 8 chyba szafirki bo tam sadziłam
AnnaCh 11:36, 28 lut 2016

Super wiosna
Kochana rób Entery między tekstem a zdjęciami, bo ciężko się ogląda i szuka tekstu między fotkami