Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 18:47, 06 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
U mnie jeszcze przymrozków nie było.Ale lada dzień i maja przyjść.Szkoda,
A dyńki masz fantastyczne
ja już skrobałam szyby, ale rośliny jakoś to w miarę przetrwały...na razie dynie też mi się podobają
omelka1 19:39, 06 paź 2015

U mnie przymrozki też już były i w związku z tym musiałam wyrzucić wszystkie begonie.Teraz jeszcze Vertigo czeka na eksmisję ale na to miejsce posadzę chryzantemy więc dalej będzie ładnie.
Anda 19:46, 06 paź 2015

Alez u Ciebie juz przymrozilo. Niezle. Chyba niedlugo bede musiala begonie schowac.

Ladne zakupy zrobials

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jana 20:20, 06 paź 2015

omelka1 napisał(a)
U mnie przymrozki też już były i w związku z tym musiałam wyrzucić wszystkie begonie.Teraz jeszcze Vertigo czeka na eksmisję ale na to miejsce posadzę chryzantemy więc dalej będzie ładnie.
u mnie begonie przeżyły, o dziwo Vertigo będziesz wsadzać do piwnicy i zimować czy to eksmisja na stałe ?
Jana 20:25, 06 paź 2015

Anda napisał(a)
Alez u Ciebie juz przymrozilo. Niezle. Chyba niedlugo bede musiala begonie schowac.

Ladne zakupy zrobials

u mnie begonie są jednoroczne, ale bardzo je lubię i co roku wsadzam do gazonów ok. 60 sztuk, w tym roku były pechowe, ślimaki żarły je namiętnie, w jednym gazonie sadziłam je 3 razy, czwartego już nie było, poddałam się zimujesz begonie?
omelka1 20:32, 06 paź 2015

Jana napisał(a)
u mnie begonie przeżyły, o dziwo Vertigo będziesz wsadzać do piwnicy i zimować czy to eksmisja na stałe ?

Vertigo niestety u nas jednoroczne więc wiosną trzeba będzie kupić nowe.
Jana 20:34, 06 paź 2015

omelka1 napisał(a)

Vertigo niestety u nas jednoroczne więc wiosną trzeba będzie kupić nowe.
zachwycona Twoimi zamierzam je kupić na taras w przyszłym roku
Anda 21:01, 06 paź 2015

Jana napisał(a)
u mnie begonie są jednoroczne, ale bardzo je lubię i co roku wsadzam do gazonów ok. 60 sztuk, w tym roku były pechowe, ślimaki żarły je namiętnie, w jednym gazonie sadziłam je 3 razy, czwartego już nie było, poddałam się zimujesz begonie?

Ta jedna zamierzam przezimowac, jest taka sliczna. Jest u mnie na stronie 55 jakbys chciala zobaczyc

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
omelka1 21:24, 06 paź 2015

Jana napisał(a)
zachwycona Twoimi zamierzam je kupić na taras w przyszłym roku

Tylko musisz przygotować dla niej dość sporą donicę.
Jana 22:06, 06 paź 2015

omelka1 napisał(a)

Tylko musisz przygotować dla niej dość sporą donicę.
właśnie widziałam ale muszę przyznać, że jej rozmiar robi ogromne wrażenie, od razu widać efekt, nie tak np, jak moje sadzonki red baron, które mają 2 sezony i stoją w miejscu, kilka listków na krzyż