Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

07_Rene 21:00, 09 paź 2015

Czosnki chyba są najbardziej żelazne ze wszystkich cebulowych i nornice ich nie lubią Ja swoich też jeszcze nie wsadziłam, czasu nie mam.

Z tymi Twoimi drzewami, to tak sobie myslę, że może można byłoby zostawić chociaż jedno, najzdrowsze? Jak wytniecie pozostałe to w lepszych warunkach wypięknieje w jeden/dwa sezony.
Jana 21:21, 09 paź 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Hej !Wpadam i ja do Ciebie z rewizytą!

Ale masz czaderskie bylinki a teściowa na medal z tym swoim zacięciem ogrodniczym!
witam
Jana 21:22, 09 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Czosnki chyba są najbardziej żelazne ze wszystkich cebulowych i nornice ich nie lubią Ja swoich też jeszcze nie wsadziłam, czasu nie mam.

Z tymi Twoimi drzewami, to tak sobie myslę, że może można byłoby zostawić chociaż jedno, najzdrowsze? Jak wytniecie pozostałe to w lepszych warunkach wypięknieje w jeden/dwa sezony.
męczę już mojego nie wyobrażam sobie tego miejsca bez drzew
Jana 21:32, 09 paź 2015

do dziś sądziłam, że na pierwszym zdjęciu mam rącznik bo go wysiewałam, dziś stwierdzam, że to chyba jednak szarłat. Żeby nie było -na dowód, że mogłam się pomylić mój wysiew nasionek i host z tego roku
Dorota123 22:08, 09 paź 2015

Witaj przyszłam z rewizytą, przejrzałam cały wątek. Przeczytałam większość wpisów, trudno mi sobie wyobrazić dwie ogrodniczki w jednym ogrodzie, ale myślę, że sztukę kompromisów musiałyście z T wypracować. Trzeba uszanować upodobania T bo to Ona zakładała ten ogródek i na pewno wkładała w to wiele serca, nie można pozbawiać jej uczestnictwa w dbaniu o ogród.
Wiem, że chcesz wprowadzać zmiany, bo ogród w takiej formie jest bardzo pracochłonny i na pewno Ci się to uda.
Taras macie piękny, a widok z niego zachęca do wypoczynku
07_Rene 22:16, 09 paź 2015

Jana napisał(a)
do dziś sądziłam, że na pierwszym zdjęciu mam rącznik bo go wysiewałam, dziś stwierdzam, że to chyba jednak szarłat. Żeby nie było -na dowód, że mogłam się pomylić mój wysiew nasionek i host z tego roku

Toż to juz zaawansowana produkcja roślinna
Jana 22:40, 09 paź 2015

Dorota123 napisał(a)
Witaj przyszłam z rewizytą, przejrzałam cały wątek. Przeczytałam większość wpisów, trudno mi sobie wyobrazić dwie ogrodniczki w jednym ogrodzie, ale myślę, że sztukę kompromisów musiałyście z T wypracować. Trzeba uszanować upodobania T bo to Ona zakładała ten ogródek i na pewno wkładała w to wiele serca, nie można pozbawiać jej uczestnictwa w dbaniu o ogród.
Wiem, że chcesz wprowadzać zmiany, bo ogród w takiej formie jest bardzo pracochłonny i na pewno Ci się to uda.
Taras macie piękny, a widok z niego zachęca do wypoczynku
Jana 22:44, 09 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Toż to juz zaawansowana produkcja roślinna
oj tam od razu zaawansowana nie wszystko mi się ostatecznie przyjęło jeszcze kilka torebek nasionek mi zostało, ograniczyła mnie powierzchnia parapetów

Milka 13:14, 10 paź 2015

Wspaniały rozmnażalnik. Rącznik ma inne liście, nasiono to taka fasola.
Jana 17:09, 10 paź 2015

Milka napisał(a)
Wspaniały rozmnażalnik. Rącznik ma inne liście, nasiono to taka fasola.
teraz to już zapamiętam