Anda
15:09, 11 maj 2018

No czasem jestem kurtuazyjna, tak juz mam

Po lebkach tez czasem przelatuje, ale kto jest bez winy, ten pierwszy... itp.

U mnie foty w stosunku do slowa pisanego sa rzadkoscia. No ale jak sie ma maly ogrod, to nie mozna wiecznie tego samego pokazywac

Koszmarki przedogrodki, masz racje. Tutaj jest takich coraz wiecej. Robione wlasnie przez "profesjonalistow" marketowych albo i (co grosza) dizajnerow ogrodowych. Nie kazdy jednak, kto tak sie zwie, naprawde jest ogrodnikiem i ma o tym pojecie. Tu chyba nie jest to tytul chroniony i kazdy otwierajacy taka firme moze sie tak nazwac.
Rowniez mam kamyczki na rabatach w przedogrodku, ze wzgl. na koty, ale mam nadzieje, ze niedlugo zarosna bylinami

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken