Czytam że myszy mają się coraz lepiej w Twoim ogrodzie. Czy to na pewno myszy tylko? ja bym jeszcze dołożyła łapek bo to skandal że znikają kolejne cebule.
Ja dzisiaj miałam przepiękną pogodę więc wykorzystałam i m. też ciut z sekatorem się przechadzał. Jest w warzywnym sucho, czekam że mi deszcz podeślesz.W prognozie był na kolejny tydzień ale już nie ma - od dziś zapisuję dni z deszczem.
Tą dalię możesz pod koniec marca wsadzić do doniczki i podpędzić albo końcem kwietnia do gruntu.To zależy co wolisz i obserwuj jak wypuści zielone to wsadzaj.Jak chcesz czekać przewróć ją do góry nogami i będzie siedzieć spokojnie
Ewa przychodzę do Ciebie po poradę, Ty będziesz wiedział na jaka głębokość muszę zrobić wykop pod rabatę bylinową. Wykopałam na jeden sztych szpadla, ale pogłębię jeszcze tylko ile, jak sądzisz 30-40 cm będzie dobrze?
Cześć Ewka widziałam u Radzia Princeskę Kent, ja mam de Luxemburge, co sądzisz o niej? Wydaje mi się,że jest kapryśna i mało kwitła, mam ją II rok, może źle się za nią zabrałam. Czy jak będzie ładna pogoda to donice wystawiać aby się hartowały?
Mam je w altanie na steropianie okryte.