Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Zana 20:14, 09 mar 2019

Rano przy porannej łóżkowej kawce złożyłam Ci cichutką wizytę. No więc Novalis nie pachnie ani silnie, ani zniewalająco. Pachnie, ale nochalek trzeba w nią niemalże wetknąć. Zapach miły, ale nie wiem czy jest róża, która ma odrażający zapach.
Poppy 20:32, 09 mar 2019

Anda napisał(a)

Lilie Pink Perfektion, Casa Blanca i Purple Eye Piękne duże cebule

Wszystkie ladne, ale ta trabkowa pink perfection mnie urzekla, ah...
W tym roku nie mam lilii w planach, az mi troche szkoda.
anabuko1 20:56, 09 mar 2019

Ewo, zaglądam i widzę nowy piękny avatarek

nicol21 21:03, 09 mar 2019

Letni awatarek jest pełen energii, tymbardziej cieszy oko jeszcze w tą szara porę
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Anda 21:06, 09 mar 2019

Dragonka napisał(a)
Ewo, jak echo powtórzę za dziewczynami- ależ piękny nowy awatar! Piękna Ty Zdjęcie nie wiem czemu ale nasuwa mi na myśl Brigitte Bardot w jej najlepszym okresie i inne śliczne modelki z lat 60. Robisz nie tylko doskonałe zdjęcia roślin, zdolniacho Ty

Ojej, dziękuję Miałam kiedyś fazę na lata 60-te
Przyjedź, zrobię Ci taką sesję i tez będziesz miała taką fotkę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:07, 09 mar 2019

amelia_b napisał(a)
na razie tylko sianokosy ale się przeforsowałam, nawet w pracy długopisu nie mogłam trzymać

O, to mocno popracowalaś, nie przeforsuje się. Po zimie człowiek zastany jest jeszcze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:08, 09 mar 2019

greg66 napisał(a)
Witaj Ewo
Pooglądałem sobie Twoją wizytówkę i urok kwiatów zniewala oglądającego. No piękne.
Pozdrawiam

Dzięki serdeczne Muszę zajrzeć do Ciebie, co tam w trawie piszczy
Anda 21:09, 09 mar 2019

gosika67 napisał(a)
U nas forsycje mają pąki a róże listki, no niedługo się zacznie robota na różankach.
Grzesiu masz rację , jest na czym oko zawiesić.

Tez już się czaję na cięcie. Myśle, że w następny weekend to zrobię.
Anda 21:11, 09 mar 2019

Zana napisał(a)
Rano przy porannej łóżkowej kawce złożyłam Ci cichutką wizytę. No więc Novalis nie pachnie ani silnie, ani zniewalająco. Pachnie, ale nochalek trzeba w nią niemalże wetknąć. Zapach miły, ale nie wiem czy jest róża, która ma odrażający zapach.

Tak czułam jakieś spojrzenie na plecach
Czyli ten Novalis, którego wąchalam nie był wywąchany, a naturalny Mam nadzieję, że zniewoli mnie czymś innym. No coś musi w sobie mieć
Kasiolaaa 21:13, 09 mar 2019

a ja tak ubolewam ze dopiero przed swietami bede mogla roze ciac wszyscy juz pocieli i niewiem co to bedzie