Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

mikina34 14:24, 08 mar 2019

Ewo, na razie króciutko, piękny awatarek, piękna pani w awatarku
Wpadnę jeszcze nadrobić zaległości i podpytać
Anda 14:39, 08 mar 2019

mikina34 napisał(a)
Ewo, na razie króciutko, piękny awatarek, piękna pani w awatarku
Wpadnę jeszcze nadrobić zaległości i podpytać

Dzięki, ale zdjęcie mocno przekłamane bo robione z bardzo korzystnej perspektywy
Wpadaj, zapraszam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 14:58, 08 mar 2019

Kawa napisał(a)
Ewunia wróciła
melduję
kupiona old port, bonica, princess ann, princess alexandra of kent
koniec meldunku
ja melduje że wszystko mnie boli nic na razie nie kupiłam... ale zamówiłam. Liczy się nie?
Anda 15:15, 08 mar 2019

amelia_b napisał(a)
ja melduje że wszystko mnie boli nic na razie nie kupiłam... ale zamówiłam. Liczy się nie?

Jasne, że się liczy A od czego Cię boli? Co zrobiłaś?

Dziś przyszło moje pierwsze zamówienie tegoroczne Nerine bowdenii, Crocosmia Lucifer i lilie I nawet dostałam dalię w prezencie, pomarańczową David Howard Będzie jak znalazł do przedogrodka do donicy. Leżakują teraz w garażu, bo sadzić jeszcze nie mogę.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 16:09, 08 mar 2019

Jana napisał(a)
jeszcze mam za mało na konfitury służą jako przesłona od sąsiada, zakrywa jego kompostownik, a że ma duży to róż mi brakło by to skutecznie zasłonić w zeszłym roku kupiłam 3 ale niestety marnie rosły, mam nadzieję, że w tym sezonie nadrobią. Ale te inne róże zanotuję

A ja mam jeden krzaczek Rose de Rescht i robię z niej już konfitury

Poppy 17:40, 08 mar 2019

Anda napisał(a)

Dziś przyszło moje pierwsze zamówienie tegoroczne Nerine bowdenii, Crocosmia Lucifer i lilie I nawet dostałam dalię w prezencie, pomarańczową David Howard Będzie jak znalazł do przedogrodka do donicy. Leżakują teraz w garażu, bo sadzić jeszcze nie mogę.

A jakie lilie?
A prezent swietny, w dodatku taki klasyczny
Kasiolaaa 18:02, 08 mar 2019

a no pewnie ze avatarek elegancki ladna kobieta to i jest co pokazywac
Anda 18:10, 08 mar 2019

mirkaka napisał(a)

A ja mam jeden krzaczek Rose de Rescht i robię z niej już konfitury

I jak Ci smakują?
Anda 18:13, 08 mar 2019

Poppy napisał(a)

A jakie lilie?
A prezent swietny, w dodatku taki klasyczny

Lilie Pink Perfektion, Casa Blanca i Purple Eye Piękne duże cebule

A dalia to klasyczny prezent ? Nie wiedziałam
Anda 18:14, 08 mar 2019

Kasiolaaa napisał(a)
a no pewnie ze avatarek elegancki ladna kobieta to i jest co pokazywac

To tylko dobra perspektywa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies