Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

GorAna 19:39, 03 sty 2024

Elisko, życzę Ci by poczucie humoru zakotwiczyło u Ciebie jak ta muszla
Bez niego w moim życiu ani rusz
Bardzo trudno zrozumieć mi ludzi z jego deficytem....tak jakoś sztywno się z nimi porozumiewam
Rumianka 21:43, 03 sty 2024

Odpowiem zbiorowo...
Alicjo, Aniu, Bożenko i Aniu "z kręgu" cieszę się ogromnie, że moje opowieści związane z ogrodem wywołały chociaż trochę uśmiechu, który zagościł na Waszych pięknych buziach w ten niewątpliwie trudny czas...
Życie bez poczucia humoru i bez muzyki nie miałoby dla mnie jakiegokolwiek sensu...Śmiejmy się więc i wyśpiewujmy na całe gardło w swoich ogrodach...wszystko to, co nam w sercu gra
A co tam...niech słyszą...
Tylko Hiacynta w serialu "Co ludzie powiedzą" przejmowała się tym...co w tytule...

Dodatkowo w 2024 roku życzę wszystkim, aby Wasze problemy nie trwały dłużej niż postanowienia noworoczne...
Rumianka 10:32, 04 sty 2024

Weszłam na wagę po świętach i wyswietlił się komunikat:WCHODZIĆ POJEDYŃCZO
Kordina 11:55, 04 sty 2024

Rumianka napisał(a)
Weszłam na wagę po świętach i wyswietlił się komunikat:WCHODZIĆ POJEDYŃCZO

Fajny humor, mam go w moich zapiskach i podobny:
"Sześć miesięcy temu zapisałam się na siłownię i żadnych efektów nie widzę. Jutro idę tam osobiście i sprawdzę co się dzieje"
Basieksp 14:29, 04 sty 2024

Kordina napisał(a)

Fajny humor, mam go w moich zapiskach i podobny:
"Sześć miesięcy temu zapisałam się na siłownię i żadnych efektów nie widzę. Jutro idę tam osobiście i sprawdzę co się dzieje"

Rumianka 21:46, 04 sty 2024

Kordina napisał(a)

:

Haha, ale się uśmiałam...ja też pewnie muszę się wybrać w celu sprawdzenia...
Margo2 23:50, 04 sty 2024

Rumianka napisał(a)
Odpowiem zbiorowo...
Alicjo, Aniu, Bożenko i Aniu "z kręgu" cieszę się ogromnie, że moje opowieści związane z ogrodem wywołały chociaż trochę uśmiechu, który zagościł na Waszych pięknych buziach w ten niewątpliwie trudny czas...
Życie bez poczucia humoru i bez muzyki nie miałoby dla mnie jakiegokolwiek sensu...Śmiejmy się więc i wyśpiewujmy na całe gardło w swoich ogrodach...wszystko to, co nam w sercu gra
Tylko Hiacynta w serialu "Co ludzie powiedzą" przejmowała się tym...co w tytule...

Dodatkowo w 2024 roku życzę wszystkim, aby Wasze problemy nie trwały dłużej niż postanowienia noworoczne...

Uśmiałam się=, więc Twoje życzenia się spełniają
Tez uważam, że jeśli ktoś ma poczucie humoru, to łatwiej mu przetrwać wszelkie burze.
Nawet takie z muszlą
Darecka 07:31, 06 sty 2024

Rumianka napisał(a)
Wiesz, po fakcie można było sobie ulżyć w żartach, ale w trakcie tej, naprawdę cięęężkiej pracy, nie było mi wówczas do śmiechu. Po zachowaniu, rozjuszonego złością, eMa sądziłam, że to już moja ostatnia jakakolwiek wykonywana praca, nie tylko w ogrodzie ale i w życiu, przed ostatnim namaszczeniem...

(...) teraz po latach wspominamy to ze śmiechem, ale wtedy... ło matko myślałam o ucieczce do lasu na wieczną tułaczkę, albo o pogodzeniu się, że zostanę zakuta w dyby... przez osobiście wybranego ślubnego...

Domyślałam się, Eliso, że podczas tego epickiego starcia woli i materii niezbyt zabawnie było. Ale opisałaś to w tak graficzny sposób i użyłaś takich słów, że wryły mi się pod czaszkę i wywołują mój mimowolny odruch w postaci eksplozji wesołości. Najważniejsze, że potraficie się z tego śmiać, razem- nic tak wg mnie nie cementuje udanego związku, jak właśnie umiejętność oswajania (nie zawsze przecież łatwej) rzeczywistości poprzez wspólny śmiech.

Rumianka napisał(a)
Życie bez poczucia humoru i bez muzyki nie miałoby dla mnie jakiegokolwiek sensu...Śmiejmy się więc i wyśpiewujmy na całe gardło w swoich ogrodach...wszystko to, co nam w sercu gra.
Tylko Hiacynta w serialu "Co ludzie powiedzą" przejmowała się tym...co w tytule..

Stuprocentowa zgoda! Wyjmy zatem do księżyca, jeśli tylko przychodzi nam na to ochota (opcja dla tych skąpiej obdarzonych głosowo- to ta moja ), albo czarujmy świat anielskimi trelami (jeśli należymy do tej grupy szczęśliwców, co śpiewać potrafią). I śmiejmy się ile wlezie, minimalizując tego kija, którego niektórzy tak pieczołowicie hodują w miejscu poniżej pleców położonym
Rumianka 20:39, 06 sty 2024

Miałam w życiu więcej takich nietuzinkowych przeżyć, że nawet najlepszy kabareciarz by nie wymyślił, a mnie akurat życie napisało takie niesamowite scenariusze... Nie mogę ich tu opisać, bo nie są związane z Ogrodowiskiem i Danusia mogłaby potraktować mnie czerwoną kartką... a tego bym nie chciałam, bo straciłabym fajne towarzystwo z tego forum...
Basieksp 22:58, 06 sty 2024

Eliso, jesteś tak pozytywnie nakręconą osobą, jestem pewna, że nawet z czerwoną kartką, nie straciłabyś forumowego towarzystwa