Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

Luki 19:56, 17 paź 2015

Działałem ostatnio z cebulami, ale zostały mi jeszcze tulipany do posadzenia, wszystko muszę sadzić w koszyki lub siatki bo gryzonie mi wszystko zjedzą, a to nie przyśpiesza pracy.

Oczyściłem też skarpę przy schodach z przodu domu i posadziłem różaneczniki, ale front to pokażę dopiero jak się ogarnie i ubierze w podjazd, dzisiaj sprzątałem po ostatecznym podłączeniu kanalizacji, więc można zacząć działać w tej części... a to będzie długa droga
Flower1 10:18, 18 paź 2015

Ale super ,czekamy na relacje..
Katkak 10:22, 18 paź 2015

Luki napisał(a)
Działałem ostatnio z cebulami, ale zostały mi jeszcze tulipany do posadzenia, wszystko muszę sadzić w koszyki lub siatki bo gryzonie mi wszystko zjedzą, a to nie przyśpiesza pracy.

Oczyściłem też skarpę przy schodach z przodu domu i posadziłem różaneczniki, ale front to pokażę dopiero jak się ogarnie i ubierze w podjazd, dzisiaj sprzątałem po ostatecznym podłączeniu kanalizacji, więc można zacząć działać w tej części... a to będzie długa droga

Ale siostra ma z Tobą dobrze .
popcorn 17:21, 28 paź 2015

Czekam na nowe fotki
Luki 18:55, 28 paź 2015

Magda niestety takie prace, że nie ma czego relacjonować

Kasiu i tak narzeka i ciągle czegoś chce

Karola nie ma czego focić, przeryłem puste rabaty z obornikiem... daje czadu jak zawieje Posadziłem cebule, rozplantowałem resztkę ziemi, troszkę powyrywałem chwastów, układam resztę kostki bo pogoda sprzyja i oczywiście nadal jak mnie natchnie kombinuje co posadzić na poszczególnych rabatach bo wersji mam za dużo.
Niestety w tym roku już nic nie posadzę, a i tak już raczej za późno.
popcorn 19:28, 28 paź 2015

fakt, czekamy na wiosnę!
anna_t 14:18, 29 paź 2015

Łukasz podglądam bo podoba mi sie strasznie Twój projekt, powiedz mi w jakim programie go tworzysz? bo ja bawie sie w rysowanie na kartkach
Luki 21:05, 29 paź 2015

KArolino ja tam strasznie zły jestem, że nie są posadzone drzewa i żywopłoty bo to miało być zrobione w pierwszej kolejności o nawadnianiu już nie wspominam, ale nie będą sobie psuć zdrowia

Aniu bardzo mi miło i dziękuje. Projekt robię w programie raczej do tego nie przeznaczonym a dokładnie w programie AutoCad, na co dzień do rysunków technicznych, ale jak widać przydaję się też do innych rzeczy
kamila66 22:09, 29 paź 2015

Łukasz zapowiada się piękny ogród Czy jesteś bohaterem w domu siostry? Idziesz jak burza
tusiawka 22:19, 30 paź 2015

Melduję się, że podglądam.
Moje klimaty i kolory więc już mi się podoba.