Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

mateuszmichn 19:34, 10 kwi 2016

Luki napisał(a)
Mateusz to mój tata, tego nie ogarniesz

Marzenko gdybyś zobaczyła fundamenty pod taras i murki w około domu pomyślałabyś, że turbiny wiatrowe będą stawiać
Zawory właśnie 3/4" ale trzy i zanim to przejdzie przez elektrozawór to strata spora, ale już sam się doszkoliłem jak obsłużyć reduktor ciśnienia na głównym zasilaniu to podniosę o pół bara i wszystko będzie działać, przynajmniej taką mam nadzieję

Wiesz jaką wojnę prowadzę o stare zbiorniki szamba, od jesieni mamy kanalizację, ale przecież zbiorniki trzeba zostawić bo jak coś się popsuje to musi być coś w zapasie. Budynek gospodarczy (180m^2 - garaże) zapchany jest wszystkim co się przecież przyda, do głowy można dostać

hahaha mój dziadek też tak ma. Pewnie znalazłbym jakiś klucz rozmiar 80 albo jeszcze większy i supołazy xD
ale nieraz się przydają rzeczy z takiego składziku
To troche przyzwyczajenia z czasów kiedy nic nie było. Klucze, szczypce i ine rzeczy własnej roboty itp
ZielonaKasia 12:49, 11 kwi 2016

mateuszmichn napisał(a)

hahaha mój dziadek też tak ma. Pewnie znalazłbym jakiś klucz rozmiar 80 albo jeszcze większy i supołazy xD
ale nieraz się przydają rzeczy z takiego składziku
To troche przyzwyczajenia z czasów kiedy nic nie było. Klucze, szczypce i ine rzeczy własnej roboty itp

Uwierz mi, nie tylko dziadkowie tak mają. Mój mąż też wszystko zbiera, bo się przyda
nicol21 11:11, 12 kwi 2016

Cieszę się że będzie więcej prac ogrodowych! Fajnie ma ta Twoja siostra!! nie dość, że architekt zieleni, nie dość że robotnik to jeszcze i motywator! Fajowo!!! a do przyszłego roku poczekamy na zobaczenie efektów!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Milka 14:57, 12 kwi 2016

Cały watek przeleciałam, aby zobaczyc o co chodzi z 2 wątkami, teraz juz wiem Zapowiada się świetnie, kawał pracy wykonany, będę zaglądać i kibicować, pozdrawiam Łukasz
Luki 22:23, 12 kwi 2016

Kasiu u mnie nawet siostra tak ma, strych ma pełny, więc by więcej nie chomikowała nastraszyłem ją, że sufit będzie jej pękać od dużych ugięć dachu

Ewelino sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać za kilka lat, ale pewne będzie to, że trawnik już będzie a tego brakuje obecnie najbardziej, ale teraz wykopki zakończone, więc można brać się za przygotowanie pod dywan... niestety z nasion. Oj jak marzyłby mi się trawnik z rolki...

Irenko myślę, że najgorsze już za mną, teraz coraz przyjemniejsze rzeczy mnie czekają
Milka 22:25, 12 kwi 2016

No ja myślę
Luki 22:29, 12 kwi 2016

Skrzyneczka zmontowana, osadzona i zasypana... (dwie sekcje na przyszłość)

no i sika

W sumie to wszystko działa jak należy, w jednej sekcji muszę tylko jedną drobnostkę z dyszami poprawić.
W skrzyneczce mam troszkę ciasno przez wielki filtr, ale już nie chciało mi się bawić w wymiany.
Chociaż robiąc teraz od nowa zaplanowałbym całość w inny sposób, ale ta wiedza przyda się na przyszłość jak będę robił u siebie
Milka 22:37, 12 kwi 2016

Zdolniacha!
mateuszmichn 01:15, 13 kwi 2016

No no musze ci powiedzieć że fajnie sika
Luki 08:12, 13 kwi 2016

Irenko, Mateuszu sam mam radochę na to patrzeć, ale za długo nie mogę bo woda leje się jak szalona