Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

Anda 14:57, 02 gru 2016

Wendy79 napisał(a)
Powstrzymajcie mnie! Nie mogę wchodzić na stronę Sarah Raven, bo jestem chora

https://www.sarahraven.com/seeds_to_sow/march_4/flower_seeds_to_sow_2

Zaraziłam się
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wendy79 19:08, 02 gru 2016

AgataP napisał(a)

oglądasz czy kupujesz?

Nie prowokuj Kobieto
Wendy79 19:26, 02 gru 2016

Anda napisał(a)

Zaraziłam się

Ewuś, no nie dziwię się
Wendy79 19:54, 02 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Agnieszka,

powstrzymuję Cię. Sadziec jest u mnie.
Śnieg mokry, topnieje. Mam 3 przyczepy obornika pod samą bramą a jutro goście.

Wczorajsze wichury dały mi do wiwatu, nie spałam całą noc, tak waliło po oknach. Śnieg stopniał i stoi woda, obserwuję, gdzie najbardziej. Nieskończony wjazd robi za staw
Mi by tam obornik nie przeszkadzał , ale tylko ogrodnik zrozumie ogrodnika
AgataP 16:46, 03 gru 2016

Wendy79 napisał(a)

Wczorajsze wichury dały mi do wiwatu, nie spałam całą noc, tak waliło po oknach. Śnieg stopniał i stoi woda, obserwuję, gdzie najbardziej. Nieskończony wjazd robi za staw
Mi by tam obornik nie przeszkadzał , ale tylko ogrodnik zrozumie ogrodnika

Jeny dla mnie może nawet świeży stać
Wendy79 17:41, 03 gru 2016

Dzisiaj podczas porządków na grobie dziadka, przy cmentarnym śmietniku, znaleźliśmy z eMem wyrzucone takie oto bukszpany. Spojrzeliśmy tylko po sobie porozumiewawczo, sprawdziliśmy czy mają bryłę korzeniową, a gdy okazało się, że nawet bardzo ładną, eMuś zaniósł je do auta (czułam się z lekka głupio, ale szkoda mi ich było).
Ten, który leżał bardziej na górze jest lekko zrudziały. Co mu może być? Podpowiedzcie, proszę, czy coś z nich będzie?

AgataP 17:45, 03 gru 2016

Wendy79 napisał(a)
Dzisiaj podczas porządków na grobie dziadka, przy cmentarnym śmietniku, znaleźliśmy z eMem wyrzucone takie oto bukszpany. Spojrzeliśmy tylko po sobie porozumiewawczo, sprawdziliśmy czy mają bryłę korzeniową, a gdy okazało się, że nawet bardzo ładną, eMuś zaniósł je do auta (czułam się z lekka głupio, ale szkoda mi ich było).
Ten, który leżał bardziej na górze jest lekko zrudziały. Co mu może być? Podpowiedzcie, proszę, czy coś z nich będzie?

Ja też mam kilka, które się robią rude jesienią, wiosną są zielone i piękne.
Sadź je do ziemi, zobaczysz odwdzięczą się jeszcze
Wendy79 18:16, 03 gru 2016

Dobra wiadomość. Posadziliśmy je od razu po przyjeździe. Mam nadzieję, że dotrwają do wiosny
AnnaCh 20:18, 03 gru 2016

Część moich zaraz po posadzeniu pierwszą zimą też zrudziała, pewnie niedokarmione.
Co głupio, przecież ktoś wyrzucił
Jana 17:43, 04 gru 2016

bardzo mi się podoba Twoje podejście do ogrodu, podziwiam za determinację pięknie będzie wyglądał za kilka lat