Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

AgataP 12:23, 08 maj 2018

Aga ja też głosuję byś wstawiła zdjęcia swojego pięknego warzywnika
AgataP 09:17, 09 maj 2018

Aga kleome się u mnie wysiało, na razie go nie wypieliłam jak podrośnie mogę się podzielić.
Makusia 09:27, 09 maj 2018

Śliczne migawki z ogrodu- bujna zieleń i kwiaty stratują na dobre.
Na Twój warzywnik też czekam
Wendy79 18:05, 09 maj 2018

Burza z deszczem sprawia, że człowiek od razu ma lepszy dzień, nawet siedząc w pracy. Niech dobrze podleje tam wszystko na tym moim ogrodzie
AnnaCh 19:36, 09 maj 2018

A u mnie pokropiło tylko A tak liczyłam na potężną ulewę.
Aga, sadziłam bacattę co 60 cm. u mnie od 750 strony była dyskusja o odległościach.
Wendy79 11:41, 10 maj 2018

AnnaCh napisał(a)
A u mnie pokropiło tylko A tak liczyłam na potężną ulewę.
Aga, sadziłam bacattę co 60 cm. u mnie od 750 strony była dyskusja o odległościach.

Dyskusję przeczytałam. Ha ha, czyli mam o połowę za dużo sadzonek.

Tymczasem nowa dostawa bylin, mam nadzieję, że różanka się w końcu zapełni.

Wendy79 11:45, 10 maj 2018

AgataP napisał(a)
Aga kleome się u mnie wysiało, na razie go nie wypieliłam jak podrośnie mogę się podzielić.

Poproszę więc

Posiadam wysianą gaurę białą i knautię.
Wendy79 11:49, 10 maj 2018

Gardener27 napisał(a)
Fantastyczny gąszcz się robi na rabatach. Kolejny miejsce do którego bardzo chętnie zaglądam Cieszę się ogromnie z obranego stylu, ogród ma niepowtarzalny klimat. Proszę o więcej warzywnika.

Makusia napisał(a)
Śliczne migawki z ogrodu- bujna zieleń i kwiaty stratują na dobre.
Na Twój warzywnik też czekam

AgataP napisał(a)
Aga ja też głosuję byś wstawiła zdjęcia swojego pięknego warzywnika

Za bardzo miłe, łechtające mnie słowa dziękuję, warzywny pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Nie dorobił się jeszcze żadnego zdjęcia w tym sezonie. Ładnie podlało wczoraj, więc mam nadzieję, że ruszy wszystko ( oprócz chwastów ) z kopyta.
Anda 11:52, 10 maj 2018

O masz to różowe Verbascum które tak lubię. U mnie źle posadziłam i mi zanikło. Muszę dokupić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wendy79 11:56, 10 maj 2018

Anda napisał(a)
O masz to różowe Verbascum które tak lubię. U mnie źle posadziłam i mi zanikło. Muszę dokupić

Dokupiłam na piwoniową. Mam już trochę w innym kolorze i bardzo je lubię. Dzielnie zniosło przesadzanie w tym roku podczas zamiany miejsc hortensjowej z piwoniową.