Gruszka_na_w...
20:39, 11 maj 2019

Aniu, więcej zdjęć chyba wkleja Sylwia ze Szmaragdowej doliny.

Nie wiem, czy to źle, że aż tyle, czy dobrze?

Ujmę to tak: kiedy zakładałam ogród, nie szukałam inspiracji na pinach. Na nich rzadko dało się podejrzeć wygląd rabat w różnych porach roku, a to mnie najbardziej interesowało. Nie chwila, nie moment, ale oś czasu. Trafiłam na kilka wątków i podglądałam; zadowolona byłam, kiedy właściciel ogrodu wywody podpierał zdjęciami. I to nie tymi w mocnym zbliżeniu, ale w szerszym planie.
Licznik wątku wskazuje, że każdy post czyta około 1000 osób. Może ktoś z czytelników zrezygnuje z białej Marianny pod tujkami i zdecyduje się na rośliny, które może nie są tak porządne, ale pozwalają na cieszenie się kolorami wiosny, lata, jesieni i zimy.
Uspokoiło się kolorystycznie po przekwitnięciu drzewek owocowych, tulipanów i szafirków.
Nie lubię szkoleń.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz