Gruszka_na_w...
19:57, 08 paź 2019

U mnie w wiadrach stoją jeszcze sfermentowany skrzyp i wrotycz. To drugie wykorzystam na rabatach. To pierwsze pójdzie na kompost.
Latem zdziwił mnie gwałtowny wzrost masy u jednej z borówek. Miała jakieś dziwne listki, ale że znawca ze mnie żaden, to pomyślałam, że ten typ tak ma.
Dopiero dzisiaj- zastanowił mnie kolor gałązek- jakiś taki czerwony.
Zdaje się, że ptaszki wysiały mi derenia. Muszę go wysadzić.
Chryzantemy w blokach startowych. Ma być ciepło. Może uda sie im zostać ozdobą końca sezonu?
Większość astrów już przekwita. W tym zakątku dopiero się budzą.
Latem zdziwił mnie gwałtowny wzrost masy u jednej z borówek. Miała jakieś dziwne listki, ale że znawca ze mnie żaden, to pomyślałam, że ten typ tak ma.
Dopiero dzisiaj- zastanowił mnie kolor gałązek- jakiś taki czerwony.

Zdaje się, że ptaszki wysiały mi derenia. Muszę go wysadzić.
Chryzantemy w blokach startowych. Ma być ciepło. Może uda sie im zostać ozdobą końca sezonu?
Większość astrów już przekwita. W tym zakątku dopiero się budzą.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz