Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Anna_I 12:18, 21 kwi 2022

Nie usuwaj Super wyglądasz. W podobnym stylu ja na grzyby chodzę, a zawsze jak się wybieram to musi padać
Gruszka_na_w... 12:30, 21 kwi 2022

mrokasia napisał(a)
Haniu, na jakim etapie jest Twoja amsonia???

Jeszcze śpi.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 12:32, 21 kwi 2022

Kokesz napisał(a)

Też takich używam, są rewelacyjne
I jeszcze udało mi się kiedyś kupić za grosze w lumpie nowy komplet, kurtka i spodnie, nieprzemakalne. Byly po 10zł więc wzięłam dwa. Są rewelacyjne, można chodzić po deszczu i nic nie przemaka. To mój ogrodowy zestaw. W domu okazało się że to odzież na żagle jakiejś norweskiej czy szwedzkiej firmy gdzie cena na ich stronie była 800zł. Cieszyłam się z takiego łupu jak goopia

Reniu, na styranego ogrodnika w tym odzieniu zdecydowanie nie wyglądasz.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 12:34, 21 kwi 2022

Martka napisał(a)
Dziewczyny, dziś kabaretowe klimaty u Hani, uśmiałam się. Muszę jednak przyznać, że czasem lubię do tych przaśnych ubrań założyć jakąś apaszkę lub szaliczek, wtedy już elegancja-Francja i sąsiedzi gubią się w ocenie sytuacji roboczej

Błogosławię moje żywopłoty. Od jakiegoś czasu nie czuję się już wystawiona jak "na patelni".
Bardzo mi to uprościło życie. Apaszki i szaliczki wiecznie mi się odwiązywały i wlokły się za mną niczym tren.
Gruszka_na_w... 12:36, 21 kwi 2022

Basieksp napisał(a)
No ładnie wyglądasz, fajna ta kurtka a wystrojone ogrodowo to pewnie jesteśmy wszystkie podobnie ja mam problem z czapką, taka zwykła zawsze mi spada, albo na jakiejś gałęzi ją zgubię, wtedy zakładam taka sportową, śmiesznie w niej wyglądam ale trzyma się na głowie

Najbardziej lubię czapki z polaru różnej grubości. Zakładam w zależności od temperatury. Nie mają niczego, co może zahaczyć o gałąź.
Kokesz 12:41, 21 kwi 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Reniu, na styranego ogrodnika w tym odzieniu zdecydowanie nie wyglądasz.

Byłam odużona oparami gnojówkowymi
A ludzie się pewnie pukali w głowę czemu ona podlewa ogród w czasie deszczu

Haniu, możesz usunąć zdjęcie
Gruszka_na_w... 12:55, 21 kwi 2022

Kokesz napisał(a)

Byłam odużona oparami gnojówkowymi
A ludzie się pewnie pukali w głowę czemu ona podlewa ogród w czasie deszczu

Haniu, możesz usunąć zdjęcie

A muszę usuwać? Bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu i jesteś ozdobą mego wątku.
Kokesz 13:16, 21 kwi 2022

Usuń proszę
April 13:52, 21 kwi 2022

Renatko, gustowne wdzianko A najważniejsze że spełnia zadanie Miło cię zobaczyć
Milka 13:53, 21 kwi 2022

mrokasia napisał(a)

Tak, sportowe koszulki, takie do biegania, chodzenia po górach, na narty czy rower. Do ogrodu ważne by były raczej obcisłe. Wersje grubsze z długim rękawem na zimniejsze dni i cieńsze z krótkim na cieplejsze. Koszulka bawełniana jak się spocisz wchłania pot i potem masz przy ciele zimny, wilgotny materiał. W tych sportowych nie ma tego efektu, jesteś spocona ale koszulka jest ciepła i sucha . Polecam. Ja swoje kupowałam w Decath...e.

Dzięki, już zamówiłam. Tylko z rozmiarem mam stale problem, wszystko mam za duże, bo wydaję się sobie gruba, a ponoc jestem szczupła