Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Anda 16:24, 06 paź 2016

Pochylone akcenty mimo to śliczne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 16:29, 06 paź 2016

Och, jak ja lubię berberysy o tej porze (fioletowobordowy b.ottawski "Superba", 2 kolumnowe b. Thunberga Erecta i 3 fontannowe Green Carpet). Można zapomnieć, że chmurno, deszczowo i zimno.

Ładnie przebarwia się perukowiec. Pożółkły liście miłorzębu.

Derenie na brzozowej

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gruszka_na_w... 16:41, 06 paź 2016

Ewo, przy tak burym dniu każdy kolor cieszy.

Tylko to budzi złe emocje! Muszę na nie pokrzyczeć, zgodnie z rada pana Foerstera

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
zoja 16:42, 06 paź 2016

Gruszko ja te moje astry to nawet chcialam wyrzucic ale...

Poekna jesien u Ciebie
Gruszka_na_w... 16:49, 06 paź 2016

Zoja, wyrzucanie astrów to zbrodnia.
Im trzeba tylko znaleźć odpowiednie miejsce. Odwdzięczą się.
zoja 16:55, 06 paź 2016

Teraz to wiem - dzieki Twoim aranzacjom. Wiosna trafia w lepsze miejsce bo tu gdzie teraz rosna chce cos niziutkiego i w innym kolorze.
lojalna_ 16:58, 06 paź 2016

Ja lubie Twoje płomienne kolory )) bardzo )) u mnie nadal zielono ) odpiszesz priv?
Anda 17:01, 06 paź 2016

Krzycz, może pomoże
Ja teraz czekam na chryzantemy. Nie wiem dlaczego, ale bardziej je lubię od astrów, mimo, że moja mama uważa, że to kwiaty tylko na cmentarz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 17:42, 06 paź 2016

Anda napisał(a)
Krzycz, może pomoże
Ja teraz czekam na chryzantemy. Nie wiem dlaczego, ale bardziej je lubię od astrów, mimo, że moja mama uważa, że to kwiaty tylko na cmentarz

Naprzeciw tarasu wsadziłam chryzantemy z zeszłorocznych zakupów na taras. Świetnie się przyjęły i też na nie czekam. Ich uprawa niesie większe ryzyko niż w przypadku astrów. czasem pogoda płata figla i przymrozki lub opady śniegu bardzo skracają ich kwitnienie. Lubię ich zapach.
Gruszka_na_w... 17:45, 06 paź 2016

lojalna_ napisał(a)
Ja lubie Twoje płomienne kolory )) bardzo )) u mnie nadal zielono ) odpiszesz priv?

Jolu, wiadomości są w pasku na górze ekranu- trzeba przewijać w górę- nie zauważyłam, że jest powiadomienie- patrzę w środek i przewijam w dół ekranu.
Odpowiedziałam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies