Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Joku 17:10, 22 lut 2026

Jak to fajnie poczytać że gdzieś już jest prawie wiosna. Im dalej na północ tym zima mocniej się trzyma. Trochę co prawda odpuściła ale śnieg nadal zalega, żadnych szczypiorków cebulowych nie widać.
Czytam o twoich licznych wykonanych już pracach, mam skojarzenia z kobietą pracującą która żadnej pracy się nie bała .
Alija 18:31, 22 lut 2026

Haniu, masz już prawie wiosnę , ciemierniki kwitną, śniegu braku, można coś podziałać w ogrodzie. U nas nadal leży śnieg, a dziś jeszcze chodziłam sobie po zamarzniętym stawie , ale mam nadzieję, że w tym tygodniu to się zmieni, bo w końcu ma być cieplej.
LIDKA 18:34, 22 lut 2026

Fajnie Haniu że mogłaś rozpocząć pracę.
Ja planuję jutro i we wtorek coś porobić. Dziś padało. Chce bardzo najpierw wyciąć trawy bo bardzo już śmiecą.
Będę zadowolona jak uda się porobić porządki choćby na platanowej. Tam mam przebiśniegi a leży jeszcze gruba warstwą liści i nawet nie wiem czy wychodzą.

U mnie też chlupie glina.