Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

ana_art 10:04, 19 cze 2016

Aniu rozumiem Cię, moja bliźniacza natura też walczy ze sobą
echhhh lotosowo będzie u Ciebie w tym roku
Mala_Mi 13:30, 19 cze 2016

ana_art napisał(a)
Aniu rozumiem Cię, moja bliźniacza natura też walczy ze sobą
echhhh lotosowo będzie u Ciebie w tym roku

Pierwszy raz w tym roku wypiłam kawę na tarasie.. nic nie robiąc, siedząc i kompletnie nic...
Po prostu się przez 20 minut gapiłam.. na taką panoramę.. gdzieś to wszytko ucieka..Walczę by mieć, a nie mam nawet kiedy się tym pocieszyć. Pora chyba zweryfikować życie.. i żyć dla siebie ..

Gosiek33 14:46, 19 cze 2016

Bardzo odprężające widoki - koniecznie trzeba je chłonąć oczami i sercem
Sylvana 14:58, 19 cze 2016

Ostatnio mam tak samo....wściekam się, że nie mogę do ogrodu pójść...ciągle ktoś coś ode mnie chce....a ja już nie mam kiedy spać....a co dopiero w ziemi pogrzebać (gdyby mi ktoś 10 lat temu powiedział, że będę miała takie marzenia...to bym popuściła ze śmiechu).
Kiedyś rzucę wszystko chociaż na jeden dzień...bo nie wyrabiam

Zaległości na wątkach nie do nadrobienia
Robertop 15:05, 19 cze 2016

Ania, widoki z tarasu obłędne... Posiedź troche, robota nie ucieknie...
Mala_Mi 17:46, 19 cze 2016

Robertop napisał(a)
Ania, widoki z tarasu obłędne... Posiedź troche, robota nie ucieknie...

Ucieknie, ucieknie.. bardzo łatwo robotę stracić.. teraz nikt się nie ceregieli ... podpadasz - wylatujesz.

Moje kwitną

Anda 17:50, 19 cze 2016

Cudny widok z tarasu. Jaką Ty masz przestrzeń... oddychać można
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
KasiaWB 18:26, 19 cze 2016

Ten widoczek z tarasu bardzo elegancki jednak ramy bukszpanowe (chyba dobrze widzę ) robią dobrą robotę. Nie wiem jak Twój kręgosłup wytrzymuje te ilości cięcia, ale jest bardzo ładnie. Mój ogródek to chusteczka i to złożona w kosteczkę, ale ramy chociaż w części sobie strzelę
Czekam na pokaz lotosów nadwyżki lotosów sprzedaj, będziesz miała parę groszy na coś innego
Pozdrawiam
Gruszka_na_w... 18:32, 19 cze 2016

Widoki z tarasu cudowne. Aż żal, że nie masz czasu się delektować. Przeraża mnie tylko powierzchnia trawnika (kiedy pomyślę, ileż to koszenia i w dodatku kosiarką bez napędu )
Miłego tygodnia Aniu życzę i aby codziennie znalazło się chociaż 10 min na delektowanie się ogrodem
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
agata19762 19:37, 19 cze 2016

Ania widoki z tarasu cudne!!!
Zresztą nie tylko z tarasu...
Znam ból koszenia bez napędu jeszcze u mnie na górce gorzej.

Czytam, że likwidujesz rośliny zanim rozsypią nasiona.
Mam prośbę w sprawie napastnicy białej zostaw jeśli możesz dla mnie, a może masz siewki w nadmiarze.

Leżę już drugi dzień...jestem bardzo chora...nie mam sił oddychać.

Zaglądałam do Ciebie ale nie dałam rady nic napisać.