Oj w niedoczasie jestem sporym... Niekiedy zerkam na O. ale czasu brak na wpisy
Basiu! Widziałam Twoje donice - fajne wyszły. Muszę się wreszcie zmobilizować bo już od dawna szklane klosze na betonowe kule czekają

Muszę Cię jeszcze podpytać o cięcie powojników, bo pięknie Ci rosną. A u mnie już spore pąki liściowe
Miro! Ptaki rzeczywiście dają już niezłe koncerty

Niestety jeszcze nie słyszałam szpaków. Z reguły zawsze na 4 marca już zawsze świstały. Uwielbiam ten moment kiedy rano budzą mnie ich pierwsze gwizdy. Aż się wtedy cieplutko na sercu robi (to jeszcze wspomnienia z dzieciństwa). A tu cisza

Wizytówka? Hmmm... Czasu na razie brak.... U Ciebie porządeczek i bratkowo się zrobiło

Krokusy botaniczne już kwitną
Asia! No przedwiośnie jak nic! Troszkę działam ogrodowo, ale po powrocie z pracy czasu już niewiele zostaje. A Ty wystartowałaś u siebie jak petarda z planowaniem i kolejnymi pracami

Pierwsze pierwiosnki w tym roku
Aniu!No tak na przedwiośniu każdy nawet najmniejszy kwiatuszek a nawet zielony listeczek wzrusza i cieszy jak nigdy potem. Czekam na spektakl tulipanowy u Ciebie

U mnie niektóre dopiero kiełki z ziemi wychylają a niektóre całkiem już spore
Anitko!Super, gdy zarażamy swoimi pasjami dzieciaki

Mój synuś wrócił właśnie z Islandii - zachwycony! Podziwiam u Ciebie powstający żywy obraz. Jesteś niesamowita! Podziwiam nieustannie

Muszę jeszcze dopytać o mech ale to już u Ciebie! Wawrzynek kwitł w grudniu a teraz znów pojawiły się te drobniutkie ale jakże cudnie pachnące kwiatuszki
Mireczko! Trochę podziałałam w dwie ostatnie soboty, bo w tygodniu po pracy to tak tylko coś tam delikatnie skubnąć można

Fotek z prac ogrodowych brak...
U Ciebie cudne ciemierniki już od dawna! U mnie teraz zaczynają kwitnąć