Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Pszczelarnia 14:56, 05 gru 2019

Jestem na bieżąco u Ciebie.
mirkaka 15:19, 05 gru 2019

Ależ te zdjęcia z rudymi trawami przepiękne
Moje niektóre ogrodówki też jeszcze trzymają kolor.
Czytam Irenko o Mamie, ciężko masz. Życzę sił i zdrowia dla was obu.
wiunia 17:44, 05 gru 2019

Irenko wielu z nas przechodzi lub przechodziło podobne sytuacje z rodzicami. U mnie tak było dwa lata temu właśnie zaczęło się w grudniu. Bardzo ciężko zachorował mój Tato mieszkający ok 200km ode mnie. Oczywiście zabrałam go do siebie i opieka 24 godziny na dobę. Przetasowalismy w rodzinie całe swoje życie,żeby Tacie niczego nie brakowało i miał najlepszą opiekę, moje siostry również wiele poświęciły. Życzę ci kochana dużo siły i wiary, że podołasz. Bałam się właśnie tego, że nie podołam ale z perspektywy czasu wiem, że kobieta uniesie więcej niż jej się wydaje.
Ogród daje wytchnienie i spokój skołatanym nerwom, a taki botaniczny ja twój szczególnie
Ściskam serdecznie
Gardenarium 20:28, 05 gru 2019

Ile tu dobrych słów dla mnie Dziękuję, ja sama nie wiedziałam że tak się to że tak powiem rozwinie W dobrą stronę Pozdrawiam wszystkich.

Instagram Ogrodowiska
Waclaw 20:49, 05 gru 2019

Gardenarium napisał(a)
Ile tu dobrych słów dla mnie Dziękuję, ja sama nie wiedziałam że tak się to że tak powiem rozwinie W dobrą stronę Pozdrawiam wszystkich.

Poppy 23:30, 05 gru 2019

Milko, glaski, i dla Ciebie, i dla Mamy, obie jestescie dzielne w tej sytuacji. Duzo sil zycze
A ogrod wyglada mega, a do tego spelnia terapeutyczna role, dla Was obu.
Mala_Mi 14:17, 08 gru 2019

Coś tam posadziła z nowości?
anabuko1 08:31, 09 gru 2019

Milka napisał(a)
trzcinniki pośrednie
psy tam latają, pora je związać

Memory
molinie związałam

azalie japońskie liście nadal trzymają, rudbekie nadal kwitną

irga

Irenko w dalszym ciągu ogród bardzo urokliwie wygląda
Pozdrawiam
Milka 04:56, 12 gru 2019

danuta_szwajcer napisał(a)
Mama tak młodo wgląda i dobrze, że porusza się sama jeszcze. Dla mnie w tym bardzo cięzkim czasie ogród był wybawieniem. Człowiek a szczególnie kobiety wiele zniosą, żyłam jak w transie i pełna mobilizacja ale też wiele łez wypłakałam z bezsilności. Dobrze, że masz rodzinę w pobliżu, bo to jak z małym dzieckiem nie zostawisz samej ani na chwile. Dużo siły, zdrowia i cierpliwości. Codziennie o Was myśle.
U nas mroz i silny wiatr, ciut śniegu, ładne jeszcze kolory masz, hortensje ogrodowe jeszcze takie ładne. Pozdrawiam i ściskam mocno

Wygląda ładnie, jak ktoś był urodziwy za młodu i na starość rysy ładne widać, no i dbam.
Na razie sama, choć z problemami się porusza, serce niestety słabe, pamięć tragiczna, czyli żadna.
Z ogrodem nie do końca mi się udaje, bo ja robię i jest mi ciepło, ale mama na zimnie może być chwilę, spacerując. Coś tam z doskoku zrobię, kropla w morzu potrzeb, może nadrobię, jak będzie ciepło, bo wtedy bez obaw może być dłużej na zewnątrz.
Teraz święta, prezenty, całe to zamieszanie, potem Sylwester i fajerwerki i stres związany z psami, co rok udręka. Nawet chyba odpuszczę sobie zdobienie, bo muszę minimalizować przeszkody. Właśnie to jest okropne, ze na minutę nie może być sama, teraz o tej porze mogę pobyć sama ze sobą, luz dla głowy.
Pogoda u nas ładna, wiało, 2 noce ze szronem i małym mrozem. Powiązałam część trawy, ciut wygrabione, część rabat wyczyszczona i tyle, ściskam i dziękuję.
Milka 04:57, 12 gru 2019

Pszczelarnia napisał(a)
Jestem na bieżąco u Ciebie.

Miło słyszeć, choć niewiele się dzieje ogrodowo.