Dziewczyny, ten dereń mnie absolutnie zachwyca choć i nowy White Cloud zaczyna mieć kwiaty podobnej wielkości.
Kasya - jednak moja Sunsation kwitnie! Ma 3 pąki, dopiero się rozwijają. I w związku z tym zaczynam się zastanawiać dlaczego twoje były tak dużo wcześniej. Ona dopiero w tym tygodniu liście pokazała.
Kasiu Mrokasiu, oj tak. Dziś się narobiłam. Cały tył wypieliłam i posprzątałam cięcia z 3 poprzednich dni. Plus wycięłam główki 3/4 tulipanów. Już tylko jedna rabata kwitnie nowymi sztukami i jedna czeka na cięcie. No i zrobiłam powiększenie placyku pod stół. Wieczorem już tam siedziałam

pokażę, jak wszystkie elementy przyjdą bo na razie jest tylko baza: kamyki i nowy, pełny panel. Zresztą pomalowany nie na ten co trzeba kolor i muszę to zrobić jeszcze raz Brakuje panelu metalowego, gniazdka i oświetlenia. Będą w następnym tygodniu. Zamówiłam też dywanik na taras i trochę namieszałam z ustawieniami donic i zacienieniem tarasu. Z tyłu za domem miałam taki duży parasol boczny. Tam był praktycznie nieużywany. Tu stojąc na rogu może służyć zarówno z jednej, jak i z drugiej strony. A jego podstawa jest świetnym dodatkowym siedziskiem. Próbowałam go wykorzystać pod Kanzanami ale okazał się być za duży.
Także prace ogrodowe w pełni