Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 22:17, 09 maj 2022

anuska2507 napisał(a)

Jak chyba większość na tym forum Bez tego (nie)zdecydowania nie byłoby tylu tetrisów w ogrodach

To fakt tetrisy są częste, ale mam wrażenie, że niektórzy bardzo szybko wyskakują z koncepcją i realizacją, a mną targa przeokrutnie zanim coś urodzę
Rojodziejowa 22:19, 09 maj 2022

tulucy napisał(a)

Uuuuuuu bida trzeba uważać ja bym nie przeżyła, gdyby mój miał się dowiedzieć o kolejnych zakupach

No tak, a jak nie czyta, to wystarczy dopisek przy zakupach „gratulujemy wygranej w konkursie”
sylwia_slomc... 22:19, 09 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)

A w temacie bratkowym…
Wybyłam dziś ciut dalej do CO w poszukiwaniu Caradonny, znalazłam tylko dzwonki brzoskwiniolistne ale zauroczył mnie takie widok:

Ale bajka
Jak mi się kiedyś truskawki znudzą to obsieje bratkamiTylko kurcze uwielbiam truskawki, mogłabym cały rok jeść, warunek muszą być świeże, mrożone mnie nie kręcą
sylwia_slomc... 22:26, 09 maj 2022

Czytając trawnikową dyskusję, oplułam monitor
Johanka77 23:01, 09 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)
Johanka, Judith, Joann no to ok skoro jury zatwierdziło

Dorii myślę, że jeszcze znajdziesz gdzieś białe, ale w innych kolorach też wyglądają fajnie na tortach.

Pewnie, inspiruj się. Nic to odkrywczego, teraz torty bardzo często w ten sposób dekorują…

Rabata wąska, bo szanowny małżonek na razie nie odda mi więcej chwas… znaczy trawnika duży trawnik + thuje wg niego to pełnia szczęścia, a rabaty są złem koniecznym jedynie dopuszczalnym, żeby żona sfrustrowana nie chodziła.

Krawężniki jakby co tylko wkopane, bez betonu, więc w przyszłości proste hops wystarczy zrobić krawężnikiem dalej

Przejdzie mu….
Mojemu po 6 latach przeszło
Martka 07:22, 10 maj 2022

tulucy napisał(a)

Uuuuuuu bida trzeba uważać ja bym nie przeżyła, gdyby mój miał się dowiedzieć o kolejnych zakupach

Gdyby się okazało, że czyta, pisz nam o tym w innych wątkach może całego forum nie czyta
Wiolka5_7 07:52, 10 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)

Ja na razie też puszczam wolno

Zobaczymy, czy im to wyjdzie na dobre

twoje super wyglądają,a jakie już duże
Roocika 08:43, 10 maj 2022

LIDKA napisał(a)
My ostatnie 3 tyg nic tylko lamentujemy nad zielskiem ktore rosnie szybciej niż nasza wymarzona trawa. Ciepło jest, woda leci a trawnik lipa.

Te rozmowy sa głownie telefoniczne.

Ale jak nalamentowałam na wątku pare dni z rzędu ze trawnik masakra, to zostałam upomniana ze trawnik nie jest taki zly i jeszcze będzie jak dywan i po co robię publiczne lamenty.

I tak oto dowiedziałam się ze M czyta mój wątek.

Takze ten...mam cenzora.

Lidka, mój też czyta, wiem, że mój (nasz) wątek, nie wiem jak resztę. Muszę się "pilnować"
LIDKA 10:06, 10 maj 2022

No to nie jestem sama pod cenzurą.
DariaB 10:31, 10 maj 2022

Widzę, że eMów obgadujemy mój się w ogród za bardzo nie wtrąca, ale zazwyczaj jak już coś powie to mnie wkurzy bo zwykle mu za mało roślin, za małe, za rzadko. Muszę chyba przestać przy nim oglądać programy ogrodnicze bo tam sadzą na gęsto żeby efekt był od razu