Asia, super donice!!!
Te szerokie kadry bardzo mi się podobają a część under construction wyglada cudnie! Białe dzwonki brzoskwiniolistne tam masz? Super są, muszę sobie zakupić.
Judith bardzo mnie to cieszy, że się podoba
Staną się mini murkami oporowymi. W dość dobrej cenie znalazłam na szczęście, chwilowo mam dość robót typu murki oporowe
Myślę, że robotę robią murki i mam wrażenie, że ktoś z doświadczeniem i wiedzą wykorzystałby je dużo lepiej.
I tak mnie jednak cieszy, wszystko co rośnie. To, że sobie to sama posadziłam i z pomocą specjalistów z O zaplanowałam daje satysfakcję
Asia zdecydowanie za rzadko pokazujesz zdjęcia, bardzo mi się podoba u Ciebie Uwielbiam murki i mogę je podziwiać u Ciebie
Donice lux i tak jak piszą dziewczyny jest konsekwentnie i nowocześnie. Wyczaiłam ogromne stipy, one zimowały?
A swoja drogą kiedyś właśnie ewidentnie mi tu brakowało emotki. Zastanawiam się jakie, tu są widoczne. Takie bużki z klawiatury Coś więcej? No i serduszko z telefonu
Anetka, nie pokazuję, bo wiele nowego nie mam. Jak widać jakąś konkretną zmianę warty roślin to dopiero wtedy Poza tym wszędzie gdzieś jakieś niedoróbki, które mnie drażnią i często w kadr wchodzi coś, co dyskwalifikuje zdjęcie
właśnie te stipy przesadzałam ze skarpy zanim robiliśmy demolkę pod murki. Przesadzałam je już kwitnące, więc się obawiałam jak przetrwają. Więc zimowały jak najbardziej I to w części, gdzie ziemia wcale nie jest lekka. Zaskoczyły mnie bo one mają z 60cm spokojnie, a między jukami większość puściła parę niteczek i chyba je będę musiała wymienić.
Donice też mi się podobają. Mieli też taką fajną 80x80x55. Korciła mnie, ale jej już byśmy osobówką nie przywieźli