_Martini_
15:03, 18 mar 2017

Dziewczyny, chcę uporządkować myśli i zabrać się konkretnie za to miejsce na środku.
Kształt musimy poprawić i wyrównać poziom, wiadomo. Ale teraz kwestia roślin.
1. Czy te cisy powinny być już przycinane, żeby wyrównać?
2. Na wejściu z tarasu planuję kłosownicę i na wiosnę cebulowe, na razie są irysy. Ten pas będzie poszerzany w kierunku tarasu.
3. Na lewo na razie sam cis.
4. Na wprost pod cisem stipa i jeżówki? Tam jest patelnia.
5. Prawa strona (na razie przechowalnik) spędza mi sen z powiek. Bardzo bym chciała tam magnolię w formie krzewu, jakieś trawy, może kulki z bukszpana lub danica i bylinki. Jeśli magnolia to w dolnym czy górnym rogu? Jakoś nie umiem tego poskładać w całość.
Z tyłu z każdej strony huśtawki będą różanki. Zupełnie na prawo jest już tylko plac pod basen i drzewa owocowe. A z lewej strony zdjęcia też będą brzozy i niskie bylinki.
Help!

Kształt musimy poprawić i wyrównać poziom, wiadomo. Ale teraz kwestia roślin.
1. Czy te cisy powinny być już przycinane, żeby wyrównać?
2. Na wejściu z tarasu planuję kłosownicę i na wiosnę cebulowe, na razie są irysy. Ten pas będzie poszerzany w kierunku tarasu.
3. Na lewo na razie sam cis.
4. Na wprost pod cisem stipa i jeżówki? Tam jest patelnia.
5. Prawa strona (na razie przechowalnik) spędza mi sen z powiek. Bardzo bym chciała tam magnolię w formie krzewu, jakieś trawy, może kulki z bukszpana lub danica i bylinki. Jeśli magnolia to w dolnym czy górnym rogu? Jakoś nie umiem tego poskładać w całość.
Z tyłu z każdej strony huśtawki będą różanki. Zupełnie na prawo jest już tylko plac pod basen i drzewa owocowe. A z lewej strony zdjęcia też będą brzozy i niskie bylinki.
Help!