Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na huśtawce miło płynie czas...

Na huśtawce miło płynie czas...

anna_t 21:29, 12 mar 2017

lenia mam
_Martini_ 21:29, 12 mar 2017

anna_t napisał(a)

ja jak sobie pomyslę ile kasy bez sensu wydałam...az mnie nerw szarpie :/ a ile ztego po zimie padlo..
a najbardziej żałuję że rabaty po rabacie nie robiłam, wszystko na hura i wszędzie qpa

No to high five. Mamy te same doświadczenia. Ja to nawet mojej pierwszej radosnej twórczości na O. nie pokażę, bo wstyd.
_Martini_ 21:31, 12 mar 2017

anna_t napisał(a)
lenia mam

Zaraz pełna wiosna, to zaraz Ci się zachce. A w ogóle to ja chcę oglądać Twoje róże
anna_t 10:46, 13 mar 2017

wiesz gdyby te rośliny jeszcze jakoś rosły a ja dopiero teraz po roku widzę i dzięki O wiem jak kiepską mam ziemię... i tak naprawdę to muszę zacząć ryć od nowa... w sobote wysadziłam wszystko z lewej strony frontu będę siała gorczyce a w przyszłym roku chyba zryję prawą stronę frontu i zrobię to samo..
za różami ja też tęsknie korci mnie domówić parę sztuk
swany wywaliłaś?
_Martini_ 14:58, 13 mar 2017

Swany dzis właśnie nakazałam mojemu M wysadzić, bo przygotowuję ziemię pod inne róże. Idzie mi ta robota jak krew z nosa. A Swany chyba pójdą w donice. Kolejne bez sensu wydane pieniądze.

Ja tak ryję już 5 lat. Jak sobie pomyślę jaki już moglabym miec busz...
anna_t 15:03, 13 mar 2017

Właśnie do donic! Super pomysł
AngelikaX 16:39, 13 mar 2017

I ja dołączam do grona zakupowych klęsk - trochę kasy tez bez sensu wydałam - ale trudno człowiek ponoć uczy się całe życie
_Martini_ 19:45, 13 mar 2017

Angela, ale Twój ogród jak z obrazka, miodzio.
Mi się wydaje, że chyba każdy ma ten etap bezsensownych impulsywnych zakupów na początku. A potem to już zależy czy ktoś złapie bakcyla ogrodowego. Dzisiaj w biedrze bìłam się po łapach, żeby nie brać trzeciej hortensji ogrodowej, której i tak pewnie nie uda mi się przezimować. A sama siebie próbuję przekonać że potraktuję ją jak jednoroczną do donicy
_Martini_ 19:51, 13 mar 2017

Dziewczyny, co można posadzić pod sosną, stanowisko słoneczne? Mam tam wrzosiec, ale w tym roku już marny i chcę go wymienić.

I wciąż szukam czegoś na przód rabaty różanej. Zamówiłam piwonie i liliowce, to może coś co by się z nimi komponowało?
MirellaB 20:17, 13 mar 2017

Pod sosną można posadzić rododendrony