Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 20:31, 19 maj 2020

tulucy napisał(a)

Hmmmm jakbym siebie czytała

Przynajmniej raz w miesiącu pytam eMa czy już się mogę zwolnić. Niestety odpowiedź jest za każdym razem NIE. W związku z tym zakupy i gotowanie są raczej na jego głowie. Czekam aż zmięknie.
Helen 20:32, 19 maj 2020

Anulka, czy przy najbliższej okazji mogłabyś zrobić zdjęcie liści z bliska (chodzi o Jordana)?
Helen 20:33, 19 maj 2020

Zana napisał(a)

Przynajmniej raz w miesiącu pytam eMa czy już się mogę zwolnić. Niestety odpowiedź jest za każdym razem NIE. W związku z tym zakupy i gotowanie są raczej na jego głowie. Czekam aż zmięknie.

Też takie pytanie zadaję, może nie tak często, odpowiedź ta sama, ale zwolnień żadnych nie mam...
Zana 20:33, 19 maj 2020

Helen napisał(a)

To tak jak ja...

Jest nas więcej, ha. Kiedyś to były czasy, to równouprawnienie kobiet trochę nie tak poszło.

Helen, Jordankowe liście sfocę oczywiście, o ile kurcze nie zapomnę!

antracyt 20:34, 19 maj 2020

Kurczę, a ja bym nie dała rady. Nie nadaję się, nie lubię za bardzo gotować, sprzątania nie lubię bardzo (co ciekawe lubię mieć czysto ) Teraz tymi obowiązkami dzielimy się w domu w miarę równo. Mogę zawsze zrzucić brak obiadu na nadmiar pracy. Co ja bym bez tego zrobiła, zero wymówek
tulucy 20:45, 19 maj 2020

To ja na full etat w pracy i prawie full etat w domu. Odpadają mi większe zakupy tylko i czasami sprzątanie. Ale obiad codziennie musi by dobrze, że mi deser odpuszczają
Iwona100 21:05, 19 maj 2020

Ja nie pracuję i powiem Wam ,że dobrze mi z tym.
Ania dzięki za odpowiedź o Montanie. Spytałam też Kasię z Początkującego ogrodnika.... co ile sadziła.
Zachwycam się Twoimi zdjęciami i ogrodem. Uwielbiam ogrody z leśnym klimatem jak Twój,Izy Ursy czy Malgol. Wasze ogrody są dla mnie inspiracją
Zana 21:12, 19 maj 2020

Zuza ja uważam, że już się w życiu napracowałam, że teraz siedzenie w domu po prostu mi się należy. Ale państwo uważa niestety inaczej

Lucy Ty to dla mnie jesteś wzorem niedoścignionym. Ja nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, pełen podziw. I jeszcze te chleby i bułki w kółko pieczesz. Twoja doba ma na pewno więcej godzin niż moja

Iwona zazdroszczę niepracowania. U mnie ten leśny klimat to głównie na sąsiedniej działce. Ja mam przede wszystkim ogromny dąb, zacienia pół działki (bez przesady!)
AnnaCh 21:16, 19 maj 2020

Ja podobnie jak Lucy mam dwa etaty, a nawet większe zakupy też sama robię. Fakt sprząta w domu częściej M. Ja bym chyba nie mogła nie pracować w ogóle, ale tak na pół etatu byłoby mi dobrze. Też niestety nie mam takiej możliwości
HannaR 21:18, 19 maj 2020

Dzięki za informacje i zdjęcia Jordana. Piękny on jest.