Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

inka74 22:12, 03 mar 2019

Zana napisał(a)
No widzisz, a ja się postanowiłam z wiekiem rozjaśnić. Całe życie miałam ciemne włosy, ale siwe odrosty w przedziałku mnie pokonały. Teraz jest zdecydowanie lepiej, nie widać aż tak.
ostatnio jak się widziałyśmy w lato chyba już w lekkie blondy szłaś. Dobrze ci było w tym kolorze. Ja jak jestem w wojowniczym nastroju to farbuje się na rudo. Jak mi przejdzie - wracam do blondu
tulucy 22:38, 03 mar 2019

To ja ciemne ciemne a od czwartku z nutą rudego
Ale ja uwielbiam chodzić do fryzjera... Taki relaksik...
makadamia 10:48, 04 mar 2019

Świętą prawdę Iwonka pisze

Ten szerokolistny jest dwa razy większy od tego zwykłego.
Ten zwykły za to mnoży się jak głupi, także po paru latach będziesz miała całe łany

Ja też odpuszczam sobie tulipany (przynajmniej na razie). Idę w narcyzy, krokusy, irysy i szafirki. Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie
April 12:16, 04 mar 2019

Zana napisał(a)

April ok, tylko sobie lasu nie spal

No wiesz, FOCH, ja stara harcerka... (z silnym akcentem na stara

Oj dziewczyny, nie mogą pokolorować ogrodu to na głowach szaleją, hi, hi, hi

Ja jak Iwona, rudy, od wielu lat. Czyli tak długo jestem już podkurzona? No coś w tym jest
Chociaż ja tłumaczę, że wreszcie charakter widać jak na dłoni nie muszę się już specjalnie krygować

Ale dziś ciepełko, ale pewnie zanim wrócę z roboty to deszcz zacznie padać...
Makusia 14:10, 04 mar 2019

Włos zrobiony, czyli wiosenne porządki rozpoczęte
Patent na odrosty całkiem zacny!

Pozdrawiam znowu poniedziałkowo (doszłam dzisiaj do wniosku z synem mym, że tydzień powinien się składać wyłącznie z soboty i niedzieli )
Brzozowadzie... 15:10, 04 mar 2019

Makusia napisał(a)
Włos zrobiony, czyli wiosenne porządki rozpoczęte
Patent na odrosty całkiem zacny!

Pozdrawiam znowu poniedziałkowo (doszłam dzisiaj do wniosku z synem mym, że tydzień powinien się składać wyłącznie z soboty i niedzieli )

Haha, moje chłopaki mówią, że z samych sobót. Niedziela kojarzy Im się z poniedziałkiem
Gruszka_na_w... 23:02, 04 mar 2019

A ja najbardziej lubię piątkowe popołudnia. Maja dobra perspektywę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Dragonka 18:55, 08 mar 2019

hej Anulka, mam nadzieję, że u Ciebie smutki odpłynęły.

Czytam o jakichś kolorach nowych i fryzurach..jak nic, wiosna, panie sierżancie ja też się zbieram do podcięcia włosów ale jakoś nie mogę znaleźć chwilki dla siebie ostatnio.
16:49, 09 mar 2019
he, ja też się zcięłam, teraz nawet nie zrobię kitki, jak taki wiatr to mnie drażnią te latające włosy, muszę się z opaską przeprosić

Też najbardziej lubię piątek popołudniu bo cały weekend przede mną

Kurcze myślę czy mogę trawnik wertykulować, ma być cały czas na plusie jak patrze w pogodę to chyba można.
Anda 18:19, 09 mar 2019

Aniu, pozdrawiam. Co na działce słychać?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies