makadamia
11:02, 13 lip 2016
Świerkowa na razie wygląda tak:
na przodzie, jak pisałam - trzy odmiany wrzosa i dwie rozplenice pomiędzy nimi (chyba powinnam dokupić jednego i drugiego)
1- - berberys green carpet
2 - pinus mugo picobello
3 - azalia georg arends
4 - azalia silver sword
5 - pinus sylvestris jerycho
6 - kiścień makijaż
7 - świerk biały alberta globe
za przesadzonym rodkiem nn jest jeszcze niewidoczna na zdjęciu orszelina
Wsadziłam chyba więcej, niż miałam w planie, a wydaje mi się, że jeszcze zostały co najmniej dwa miejsca do obsadzenia. Zaznaczyłam je zielonymi kółkami:
po lewej stronie dałabym coś wyższego, najchętniej miskanta ml, ale obawiam się, że będzie miał za mało słońca. może więc dwa berberysy orange rocket?
po prawej, przy chodniku chciałam taką azalię płożącą, rokoko chyba się nazywała, ale wypadła z oferty. znacie jakiś zamiennik?
A tu jeszcze zdjęcie z drugiej perspektywy:
na przodzie, jak pisałam - trzy odmiany wrzosa i dwie rozplenice pomiędzy nimi (chyba powinnam dokupić jednego i drugiego)
1- - berberys green carpet
2 - pinus mugo picobello
3 - azalia georg arends
4 - azalia silver sword
5 - pinus sylvestris jerycho
6 - kiścień makijaż
7 - świerk biały alberta globe
za przesadzonym rodkiem nn jest jeszcze niewidoczna na zdjęciu orszelina
Wsadziłam chyba więcej, niż miałam w planie, a wydaje mi się, że jeszcze zostały co najmniej dwa miejsca do obsadzenia. Zaznaczyłam je zielonymi kółkami:
po lewej stronie dałabym coś wyższego, najchętniej miskanta ml, ale obawiam się, że będzie miał za mało słońca. może więc dwa berberysy orange rocket?
po prawej, przy chodniku chciałam taką azalię płożącą, rokoko chyba się nazywała, ale wypadła z oferty. znacie jakiś zamiennik?
A tu jeszcze zdjęcie z drugiej perspektywy: