Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

mar_za 08:28, 10 sie 2018

a dlaczego ma nie wyjść? wyjdzie

makadamia 08:45, 10 sie 2018

po paru doświadczeniach już nie jestem taką optymistką

żeby wrócić na nieco bardziej ogrodowe tematy, potrzcie jakie ładne nasadzenia na bulwarach wiślanych

do tego takie atrakcje

bardzo fajne miejsce się zrobiło. do tej pory Warszawa była całkiem odwrócona od Wisły: z jednej strony Wisłostrada, z drugiej - dziki, nieuregulowany brzeg (z ekologicznego punktu widzenia - rewelacja). teraz wreszcie mamy namiastkę tego, co w innych europejskich stolicach jest standardem od setek lat (no, powiedzmy, że jednej setki)
Pszczelarnia 09:09, 10 sie 2018

Nie, sama ich pożegnałam. Stwierdziłam, że przynajmniej nie zniszczą mi materiału. To tak, żeby nie powiększać szkody (jak to mówią towarzystwa ubezpieczeniowe).

makadamia 09:24, 10 sie 2018

wyrazy współczucia. to musieli być naprawdę partacze:/
Kasia_CS 10:16, 10 sie 2018

O rety.. mój teść tak pożegnał "fachowców", bo tynkowac to chyba dopiero na jego ścianach się uczyli.. tak zacierali tynk na ścianach, że porobili gory i doliny i zostawili łukowate ślady po szpachelce.. jak to teść określił-gorzej jak w oborze.
Kasia_CS 10:20, 10 sie 2018

Bulwary super! Jeszcze przy fontannach dzieciaki mogą sobie tak poszaleć
Johanka77 10:31, 10 sie 2018

makadamia napisał(a)

Oby - na zewnątrz leżą deski z boazerii, z gwoździami na wierzchu:/.

Po cichu Ci się przyznam, że mnie te upały jakoś bardzo nie dokuczają. Żeby tylko deszczu było więcej...

Psssst... jako że pochodzę z Południa, też tak mam
AnnaCh 10:35, 10 sie 2018

Asia, nadrabiam wątki, a u Ciebie, to mi aż się gęba uśmiechnęła do monitora. Uwielbiam remonty, sama bym już u siebie robiła, ale M mnie stopuje i mówi, że szalona jestem, inne wydatki, itd...
No cóż, popatrzę u Ciebie jak pięknie wyjdzie
sylwia_slomc... 10:44, 10 sie 2018

Ufff nie znosze remontów ( nawet malowania) jeśli mam w nim mieszkać, ale uwielbiam remonty na dochodzonego Roboty pewnie się posuwają, a nasadzenia Fajnie jak miasto dba o zieleń
makadamia 13:47, 10 sie 2018

AnnaCh napisał(a)
Asia, nadrabiam wątki, a u Ciebie, to mi aż się gęba uśmiechnęła do monitora. Uwielbiam remonty, sama bym już u siebie robiła, ale M mnie stopuje i mówi, że szalona jestem, inne wydatki, itd...
No cóż, popatrzę u Ciebie jak pięknie wyjdzie

to właśnie największy minus tych remontów - wydatki...
wszystko inne przeżyję

Kasia_CS napisał(a)
O rety.. mój teść tak pożegnał "fachowców", bo tynkowac to chyba dopiero na jego ścianach się uczyli.. tak zacierali tynk na ścianach, że porobili gory i doliny i zostawili łukowate ślady po szpachelce.. jak to teść określił-gorzej jak w oborze.

oj:/