Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Kasia_CS 12:55, 09 sie 2018

Haha, też zwróciłam uwagę na kominek/piec ale skoro już jest plan zachowania kominka w innym miejscu to gites

Ja tam zdjęcia z rozpierduchy też lubię oglądać
mrokasia 12:59, 09 sie 2018

Ale fajna rozpierducha . Szczególnie, że nie musicie mieszkać na tym placu demolki, ekhm, budowy . Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego . Co w końcu będziesz robiła ze ścianą przy schodach w sensie wykończenia? Bo widzę, że boazeria zdjęta ze ścian, choć na suficie na piętrze została.
makadamia 13:21, 09 sie 2018

Johanka77 napisał(a)

To może ten do ogrodu przenieś!!!

Nie ma takiej opcji - jak mam stópki zimą grzać?
makadamia 13:22, 09 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Haha, też zwróciłam uwagę na kominek/piec ale skoro już jest plan zachowania kominka w innym miejscu to gites

Ja tam zdjęcia z rozpierduchy też lubię oglądać

Tak konkretnie, to z kominka zostanie sam wkład
makadamia 13:25, 09 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Ale fajna rozpierducha . Szczególnie, że nie musicie mieszkać na tym placu demolki, ekhm, budowy . Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego . Co w końcu będziesz robiła ze ścianą przy schodach w sensie wykończenia? Bo widzę, że boazeria zdjęta ze ścian, choć na suficie na piętrze została.

Jakie została?!
To co tam widać, to deskowanie!
Boazeria została zdjęta, resztki wełny też, i dzisiaj chłopaki podobno przymierzają się do ocieplania

Drewna niestety nie będzie ani na suficie ani na ścianie - wszędzie tynki. Lecimy wersją budżetową
Pszczelarnia 13:35, 09 sie 2018

Wymuskane zdjęcia i kominek - cała Ty (Twoja rodzina lubi kominki?)

U mnie podobnie a nawet gorzej, bo ekipa się zwinęła (właściwie to było najlepsze wyjście z sytuacji). Mam spokój ale i brak kuchni, pokoju naszego prywatnego i spiżarni.

13:42, 09 sie 2018
makadamia napisał(a)

Ooo, wreszcie właściwa reakcja!
Wszyscy mi współczują jak tylko słyszą słowo "remont"

robiłam łazienke rok temu ...wszystko było zbite do gołych pustaków ...a potem salon z kuhnia i reperacja przerabianie sufitu G-K ...od sierpnia do listopada w remocie byłam

remonty sa "super inaczej" uwielbiam stan po remoncie ....do dzis jak sobie przypomne ilość pyłu i kurzu w domu ...to kiepskawo sie czuje ...dusze sie

miałam w tym roku malowac łazienke górna i klatke schodowa ale jeszcze nie mam odwagi

wielkie okno na ogród tez mi sie marzy ...zrobię niech no tylko sie sufit troszke pobrudzi
13:43, 09 sie 2018
Pszczelarnia napisał(a)
Wymuskane zdjęcia i kominek - cała Ty (Twoja rodzina lubi kominki?)

U mnie podobnie a nawet gorzej, bo ekipa się zwinęła (właściwie to było najlepsze wyjście z sytuacji). Mam spokój ale i brak kuchni, pokoju naszego prywatnego i spiżarni.

upsss brak kuchni ??? nie ma ci kto podesłac jakiegos znajomego fachowca?
13:45, 09 sie 2018
makadamia napisał(a)
Ja też jestem w domu

Dzisiaj wybiła godzina zero - ekipa weszła do domu! Nareszcie

patrze na to zdjecie i nie umiem ocenic to tak naprawde zmieniasz

PS. firanek i dywanów nie potrzebujesz ...ja wywaliłam karnisze ...sa tacy co mówia ze mam bielenie w domu cały czas ...ale zupełnie mi to nie przeszkadza
Gruszka_na_w... 21:38, 09 sie 2018

makadamia napisał(a)
Jesteś pewna, że takie fotki chcesz oglądać?

Wygląda jak u mnie podczas rozkładania elementów wentylacji mechanicznej.
Niezła demolka. Poszłaś na całość.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies