Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

la_estrellita 23:13, 09 sie 2018

makadamia napisał(a)
Jesteś pewna, że takie fotki chcesz oglądać?

U mnie na poddaszu byłaś???
makadamia 07:56, 10 sie 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Wymuskane zdjęcia i kominek - cała Ty (Twoja rodzina lubi kominki?)

U mnie podobnie a nawet gorzej, bo ekipa się zwinęła (właściwie to było najlepsze wyjście z sytuacji). Mam spokój ale i brak kuchni, pokoju naszego prywatnego i spiżarni.

Cała ja

Ekipa się zwinęła w trakcie roboty? Masakra.
Słyszałam o takich przypadkach ale mam nadzieję, że mi się to nie przydarzy. Ekipę mi polecał znajomy, który ich bardzo dobrze zna i w razie problemów pogoni ich na księżyc
makadamia 07:57, 10 sie 2018

la_estrellita napisał(a)

U mnie na poddaszu byłaś???

równie pięknie masz?
makadamia 07:57, 10 sie 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Wygląda jak u mnie podczas rozkładania elementów wentylacji mechanicznej.
Niezła demolka. Poszłaś na całość.

nie da się ukryć
Johanka77 08:02, 10 sie 2018

Miłego dnia remontu! Dziś będą burze to będzie znośniej. Oby Ci tylko nic nie odfrunęło
makadamia 08:10, 10 sie 2018

eee_taam napisał(a)

patrze na to zdjecie i nie umiem ocenic to tak naprawde zmieniasz

PS. firanek i dywanów nie potrzebujesz ...ja wywaliłam karnisze ...sa tacy co mówia ze mam bielenie w domu cały czas ...ale zupełnie mi to nie przeszkadza

na tym zdjęciu widać: ocieplanie stropu, wymianę elektryki na górze i nowe tynki. nie widać, że jedna ściana zniknie, a w dwóch pojawią się dziury

Firanek nie chcę, ale zasłony, dywany, pledy, poduszki - jak najbardziej tak. Tkaniny "zmiękczają" dom i nadają mu ciepła (wizualnego, o faktyczne będzie dbał kominek). Wiem, że to dodatkowa praca ale nie podobają mi się obecnie modne "puste" mieszkania. Nawet styl nowoczesny lubię w takim wydaniu
makadamia 08:12, 10 sie 2018

Johanka77 napisał(a)
Miłego dnia remontu! Dziś będą burze to będzie znośniej. Oby Ci tylko nic nie odfrunęło

Oby - na zewnątrz leżą deski z boazerii, z gwoździami na wierzchu:/.

Po cichu Ci się przyznam, że mnie te upały jakoś bardzo nie dokuczają. Żeby tylko deszczu było więcej...
makadamia 08:14, 10 sie 2018

eee_taam napisał(a)

robiłam łazienke rok temu ...wszystko było zbite do gołych pustaków ...a potem salon z kuhnia i reperacja przerabianie sufitu G-K ...od sierpnia do listopada w remocie byłam

remonty sa "super inaczej" uwielbiam stan po remoncie ....do dzis jak sobie przypomne ilość pyłu i kurzu w domu ...to kiepskawo sie czuje ...dusze sie

moja ekipa obiecuje, że szybciej się uwinie

i też uwielbiam etap "po remoncie"
Anda 08:17, 10 sie 2018

Będzie na pewno pięknie po remoncie A nam gały na wierzch wylezą No chyba że nic nie pokażesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
makadamia 08:23, 10 sie 2018

Jak nie wyjdzie tak jak chciałam, to nie pokażę