Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

tulucy 14:10, 12 kwi 2019

To ja się wyłamuję, nie przepadam za fantastyką
Kawa 14:13, 12 kwi 2019

uuu Asia fotki super wręcz bym powiedziała ze coraz ładniejsze ci wychodzą
GoT wiem ze coś takiego jest aczkolwiek na tym kończy sie moja wiedza!
Anda 14:14, 12 kwi 2019

Oj, fotek nie skomentowałam, a pięknie wyszły Naprawdę bardzo ładne zabawy z głębią , super.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
makadamia 14:16, 12 kwi 2019

tulucy napisał(a)

Się podłączam, aż z ciekawości wyguglowałam, o co chodzi... A mam telewizję tylko widocznie nie taką, no i pewnie, że nie mam czasu na oglądanie

Na pewno nie taką
Z normalnej telewizji w tej chwili oglądam już tylko "co ludzie powiedzą" w niedzielę rano. A tak to tylko przez internet.

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Wiesz, jak można się od tego okienka odzwyczaić? Sama jestem w szoku. Nawet w kompie nie chce mi się oglądać, szkoda mi czasu M. namówił mnie kiedyś w samolocie na jeden serial, stwierdził, że takie romansidło dla kobiet - Poldark. Piękne widoczki były w nim. Czas szybko zleciał

Jak napisałam wyżej - bez telewizji publicznej spokojnie bym się obyła. Za to bez internetu - mowy nie ma

TAR napisał(a)

obejrzalam Poldarka ale tylko 2 sezony, bo tyle puszczali. jak na romansidlo calkiem fajny. teraz na hbo go zaczelam 2 odc. oberża jamajka (o przemytnikach z czasow akcji poldarka)i spodobal mi sie 1 odcinek nowego serialu na paramouncie Yellowstone. i juz tak rzutem na tasme sprawe idealna. i to tyle z mojego ogladania.

O Poldarku czytałam tylko recenzję, że w żadnym innym filmie peleryny nie powiewają tak pięknie: na klifach, w świetle zachodzącego słońca
Podobno w swoim gatunku to bardzo dobry serial, tylko trzeba lubić melodramaty.

Sprawa idealna jest super! Dużo bardziej mi się podoba niż żona idealna

Z przyjemnych seriali, nie wyciskaczy łez i nie spływających krwią mogę polecić:
Brooklyn 99 - rodzaj sitkomu dziejącego się na komisariacie; bardzo sympatyczni bohaterowie;
Grace i Frankie - o tym, że po 60-tce to niekoniecznie już tylko wnuki i szydełkowanie
The Crown i Victoria - brytyjskie królowe zawsze na propsie
The Suits - najlepiej ubrana kancelaria prawna jaką w życiu widzieliście
Orange is New Black - millenial-ka w więzieniu; komediodramat z zacięciem społecznym;

Kurczę, jest tego trochę, a przede mną lista jeszcze taka długa
makadamia 14:17, 12 kwi 2019

Anda napisał(a)
Jeżu, Asia, przestań mi tłumaczyć czemu lubię GoT Nie rozbieraj tego serialu na części pierwsze

Ostatnio zaczęłam oglądać Love, Death & Robots. Przypomina mi bardzo moje wcześniej ulubione czasopismo „Nowa Fantastyka”

Ja nie Tobie tłumaczę, tylko tym, które nie oglądają

Znowu coś nowego? Tytuł kompletnie mi nieznany

Anda napisał(a)
Oj, fotek nie skomentowałam, a pięknie wyszły Naprawdę bardzo ładne zabawy z głębią , super.

Dziękuję
makadamia 14:20, 12 kwi 2019

tulucy napisał(a)
To ja się wyłamuję, nie przepadam za fantastyką

A ja lubię, i książki, i filmy. Jak w każdym gatunku - są dobre i złe.
Jedno, czego nie znoszę na pewno, to horrory

Kawa napisał(a)
uuu Asia fotki super wręcz bym powiedziała ze coraz ładniejsze ci wychodzą
GoT wiem ze coś takiego jest aczkolwiek na tym kończy sie moja wiedza!

Zachęciłam do zapoznania się?
Za pochwałę dziękuję
Anda 14:21, 12 kwi 2019

Jeśli lubisz Suits, to pewnie spodobałby Ci sie The Good Wife, i kontynuacja The Good Fight.

A Vikings albo Westworld oglądałaś? Zwłaszcza ten drugi, sezon 1-szy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
roma2 14:27, 12 kwi 2019

Ja niestety za smokami i magią nie przepadam. Przepada mąż. Hiacyntę ogladam czasem , ostatnio córka wkręciła mnie w Grace i Frankie, bawi mnie teoria wielkiego podrywu (Sheldon), ale wcześniejsze sezony. Filmy oglądam w necie, ponieważ przestałam lubić chodzić do kina (zapach tacosów i sosików do tychże doprowadza nie do mdłości i skutecznie odstrasza), ogladam sporo sportu w TV. Reszta programów to nyndza.
Edit: skalnica, doczytałam, nada się
makadamia 15:05, 12 kwi 2019

Anda napisał(a)
Jeśli lubisz Suits, to pewnie spodobałby Ci sie The Good Wife, i kontynuacja The Good Fight.

A Vikings albo Westworld oglądałaś? Zwłaszcza ten drugi, sezon 1-szy

Właśnie o tym pisałam wyżej: wolę good fight od good wife (u nas to przetłumaczyli żona idealna i sprawa idealna)
Do vikingów się nie przekonałam, ale westworld mnie faktycznie wciągnął. Tam też są niezłe rozkminy
makadamia 15:08, 12 kwi 2019

roma2 napisał(a)
Ja niestety za smokami i magią nie przepadam. Przepada mąż. Hiacyntę ogladam czasem , ostatnio córka wkręciła mnie w Grace i Frankie, bawi mnie teoria wielkiego podrywu (Sheldon), ale wcześniejsze sezony. Filmy oglądam w necie, ponieważ przestałam lubić chodzić do kina (zapach tacosów i sosików do tychże doprowadza nie do mdłości i skutecznie odstrasza), ogladam sporo sportu w TV. Reszta programów to nyndza.
Edit: skalnica, doczytałam, nada się

Hiacynta rządzi

Od kiedy przestałam oglądać łyżwiarstwo figurowe (jeszcze za czasów nastoletnich), to sport w telewizji mógłby dla mnie nie istnieć. Nawet skoki w erze Małysza