Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

la_estrellita 21:22, 12 kwi 2019

mrokasia napisał(a)

Hiszpańskie??? Rzuć jakimś tytułem. Contratiempo widziałaś???

Tak. Polecam La cara oculta, Oczy Julii, Fatamorgana. Chociaż ten ostatni to bardziej kryminał niż thriller ale trzyma poziom i pion również.

Wywali nas Asia jak nic za ten spam we wontku .
la_estrellita 21:25, 12 kwi 2019

Co do Instagrama to on ma takie filtry, że nawet moje zdjęcia wyglądają na dobre . Insza inszość, że obecnie aparaty w nowych telefonach nie odbiegają od niektórych cyfrówek. Trzeba tylko umieć z tego korzystać. Może kiedyś opanuję te sztuczki .
mikina34 21:28, 12 kwi 2019

Ajfony robią dobre zdjęcia, odpowiedni filtr i tak instagramerka ma zdjęcia jak ta lala jedną znam osobiście to się mądrzę
Ale powiem Wam, że starsze telefony robiły lepsze zdjęcia niż nowe, przynajmniej ja mam takie doświadczenie ze swoim smyrofonem.
kwartet 23:09, 12 kwi 2019

Asia mam nadzieję,że nie pogonisz,ale duma mnie rozpiera.Dziecię nuumer trzy znaczy jedyne żeńskie taką sesje zdjęciową zrobiło mchowi porastającemu płot(oczywiście telefonem którym ja ostrości nie umiem złapać)

anpi 23:21, 12 kwi 2019

makadamia napisał(a)

Bardzo rozsądnie.
Ale ta przerwa pomiędzy dzieckiem a wnukiem może być za krótka, żeby wszystko nadrobić

Albo może nawet nie być takiej przerwy ...jak u mnie drugie dziecko jeszcze w domu było...jak u pierwszego już zaczęłam mieć wnuki
inka74 06:53, 13 kwi 2019

Pędzicie jak oszalałe ja fantasy lubię ale Martina przebrnąć nie mogłam telewizji nie oglądam oprócz CSI. Teraz za to Mroza katuję. Chyłka i Zordon mnie rozwalają. Nawet wersja filmowa jest niezła. Cielecka jest świetna.

Zdjątka coraz lepsze ci wychodzą. Muszę aparat na święta pożyczyć. Może i ja coś cyknę lepszego bo mój telefon to kiepsko sobie radzi (albo ja bardziej).

Czy u ciebie też śnieg pada?
makadamia 10:13, 13 kwi 2019

Też pada. Przynajmniej dom przed świętami ogarnę
Ania - telefonem takie zdjęcie?! No mistrzu po prostu! Czy on udziela lekcji?

Dziewczyny, jakbym miała kogoś za oftopiki gonić, to przede wszystkim samą siebie

(Mroza jeszcze nie czytałam. Bondę ostatnią mam zaległą)

Lecę do odkurzacza.
Kasia_CS 10:34, 13 kwi 2019

inka74 napisał(a)
Pędzicie jak oszalałe ja fantasy lubię ale Martina przebrnąć nie mogłam telewizji nie oglądam oprócz CSI. Teraz za to Mroza katuję. Chyłka i Zordon mnie rozwalają. Nawet wersja filmowa jest niezła. Cielecka jest świetna.

Zdjątka coraz lepsze ci wychodzą. Muszę aparat na święta pożyczyć. Może i ja coś cyknę lepszego bo mój telefon to kiepsko sobie radzi (albo ja bardziej).

Czy u ciebie też śnieg pada?

Ojeeeej, ja teraz pochłanian Mroza, prawie wszystko jego przeczytałam - jestem w bibliotece 3 w kolejce na najnowszą Chyłkę (umorzenie) Relację Chyłka-Zordon uwielbiam. Filmowa wersja nie przemawia do mnie za bardzo.. Chmielarza tez polecam
AnnaCh 11:00, 13 kwi 2019

makadamia napisał(a)
Też pada. Przynajmniej dom przed świętami ogarnę
Ty też? Miałam dziś ryć, ale może faktycznie zaległości domowe ogranę? Tylko do tego tak mi nie śpieszno jak do rycia
Asiu, plan Twój z kołami u mnie jest ciągle aktualny, tylko wykonawców brak. Dwoma rękoma w sobotę niewiele mogę, ale może coś powoli przez parę lat się uda.
Monia81 14:45, 14 kwi 2019

No tu pendolino niezłe przeleciało, ale nadgoniłam na zakończenie Martina też czekam i doczekać się nie mogę, ale serialu od pewnego momentu nie oglądam, bo jakoś mi za bardzo od powieści odeszło... Asia jaką masz odmianę tych Van ejków? focie super... pozdrawiam