Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

Zana 12:03, 12 kwi 2019

Asiu, a foteczki bardzo, ale to bardzo urokliwe. Gimnastyka fotograficzna daje nadzwyczajne efekty.
roma2 12:10, 12 kwi 2019

Ja też nie mam pojęcia o czym piszecie . Zdjęcia super! Skalnica, nawet się chciałam na nią rzucić, ale doczytałam, że woli wilgotno i półcieniście. Nie mogę jej tego obiecać, niestety.
Brzozowadzie... 12:16, 12 kwi 2019

makadamia napisał(a)
Agatka, bo Ty nie masz telewizji!
Widzisz, ile czasu zaoszczędzasz?

Wiesz, jak można się od tego okienka odzwyczaić? Sama jestem w szoku. Nawet w kompie nie chce mi się oglądać, szkoda mi czasu M. namówił mnie kiedyś w samolocie na jeden serial, stwierdził, że takie romansidło dla kobiet - Poldark. Piękne widoczki były w nim. Czas szybko zleciał
jolanka 12:43, 12 kwi 2019

Ja też nie panimaju Mój eM oglądał namiętnie te Grę ale ja jakoś hmm, nie mogłam się zdobyć. Wszystkie seriale to trzeba oglądać od początku do końca a mnie jakoś z tym trudno.
- 3 było dzisiaj, brrr
UrsaMaior 12:45, 12 kwi 2019

Mnie Gra obrzydzała i męczyła, odpuściłam szybko.
tulucy 13:02, 12 kwi 2019

Zana napisał(a)

Nie jesteś sama

Się podłączam, aż z ciekawości wyguglowałam, o co chodzi... A mam telewizję tylko widocznie nie taką, no i pewnie, że nie mam czasu na oglądanie
TAR 13:16, 12 kwi 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Wiesz, jak można się od tego okienka odzwyczaić? Sama jestem w szoku. Nawet w kompie nie chce mi się oglądać, szkoda mi czasu M. namówił mnie kiedyś w samolocie na jeden serial, stwierdził, że takie romansidło dla kobiet - Poldark. Piękne widoczki były w nim. Czas szybko zleciał

obejrzalam Poldarka ale tylko 2 sezony, bo tyle puszczali. jak na romansidlo calkiem fajny. teraz na hbo go zaczelam 2 odc. tawerna jamajka (o przemytnikach z czasow akcji poldarka)i spodobal mi sie 1 odcinek nowego serialu na paramouncie Yellowstone. i juz tak rzutem na tasme sprawe idealna. i to tyle z mojego ogladania.
makadamia 13:39, 12 kwi 2019

Zana napisał(a)
Asiu, a foteczki bardzo, ale to bardzo urokliwe. Gimnastyka fotograficzna daje nadzwyczajne efekty.

Aniu, z Twoich ust taka pochwała.... Cała lśnię

Jak jeszcze szerokie kadry da się u mnie zrobić i też będą takie uznanie wzbudzały, to uznam że ogród mam zrobiony
makadamia 14:02, 12 kwi 2019

roma2 napisał(a)
Ja też nie mam pojęcia o czym piszecie . Zdjęcia super! Skalnica, nawet się chciałam na nią rzucić, ale doczytałam, że woli wilgotno i półcieniście. Nie mogę jej tego obiecać, niestety.

Ale to ta cienista, a ja posadziłam chyba arendsa

jolanka napisał(a)
Ja też nie panimaju Mój eM oglądał namiętnie te Grę ale ja jakoś hmm, nie mogłam się zdobyć. Wszystkie seriale to trzeba oglądać od początku do końca a mnie jakoś z tym trudno.
- 3 było dzisiaj, brrr

U mnie chyba w porywach do -1. Póki co, przymrozki nas omijają, co jest bardzo przyjemne.
Niestety, deszcze też, co jest przyjemne dużo mniej. Narzekam na piękną, słoneczną pogodę

UrsaMaior napisał(a)
Mnie Gra obrzydzała i męczyła, odpuściłam szybko.

Izka, cześć babo jedna! Jak to można nas było zostawić na tak długo?!

GoT jest specyficzna. Wiele osób się dziwi, jak to można oglądać takie brutalne widowisko. Ale tak naprawdę, prawdziwą atrakcją nie są tam potoki krwi, tylko nieprzewidywalność. To nie jest film typu "zabili go i uciekł", który oglądasz z przyjemną świadomością, że choćby bohater skakał z helikopteru i uciekał przed gradem kul, to i tak przeżyje i jeszcze dziewczynę po drodze zdobędzie. Przy tym serialu siedzisz na krawędzi kanapy i paznokcie obgryzasz, żeby bohaterowi, któremu kibicujesz, jeszcze raz się udało; żeby złol, któremu wszystkie podłości uchodzą na sucho, w końcu dostał za swoje.
Scena śmierci Eda Starka przejdzie do historii telewizji. To był pierwszy przypadek, kiedy główny bohater ginie zgodnie z logiką sytuacji, a nie jest cudem ratowany, bo tego wymaga opowieść. Tak jak w prawdziwym życiu. W tym sensie serial, mimo smoków i magii, jest bardziej realistyczny niż większość filmów akcji.
Do tego dodaj zróżnicowane i wiarygodne charaktery, które ewoluują i zmieniają się pod wpływem doświadczeń; różnorodne modele społeczeństw (wzorowanych zresztą na prawdziwych), skomplikowaną politykę - i masz mieszankę wybuchową.
A to się rozpisałam
Anda 14:06, 12 kwi 2019

Jeżu, Asia, przestań mi tłumaczyć czemu lubię GoT Nie rozbieraj tego serialu na części pierwsze

Ostatnio zaczęłam oglądać Love, Death & Robots. Przypomina mi bardzo moje wcześniej ulubione czasopismo „Nowa Fantastyka”

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies