Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

TAR 15:08, 12 kwi 2019

UrsaMaior napisał(a)
Mnie Gra obrzydzała i męczyła, odpuściłam szybko.

Iza, musze sie przyzwyczaic do twojego nowego awatarka
Anda 15:09, 12 kwi 2019

Ech te polskie tytuły

A znasz Better Call Saul?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 15:10, 12 kwi 2019

Eeee, widzę że nie znajdę tu bratnich dusz, które oglądałyby ze mną horrory i thrillery...
la_estrellita 15:10, 12 kwi 2019

Wikingowie też są super . Dynastię Tudorów też się przyjemnie oglądało ale jak dla mnie to serialem wszech czasów są Simpsonowie. Już lata temu przewidzieli, że Trump zostanie prezydentem .
TAR 15:13, 12 kwi 2019

makadamia napisał(a)

Właśnie o tym pisałam wyżej: wolę good fight od good wife (u nas to przetłumaczyli żona idealna i sprawa idealna)
Do vikingów się nie przekonałam, ale westworld mnie faktycznie wciągnął. Tam też są niezłe rozkminy

a Yellowstone obejrzalas? nowy serial z Kevinem Costnerem, pierwszy odcinek dzis powtarzaja, mnie wciagnal. ja generalnie lubie przekrojowke od fantasy po strzelanki, szpiegowskie nawet obyczajowe. swego czasu namietnie Grey's Anatomy meczylam (skonczyl sie dla mnie po 11 sezonie). Lubie tez satyry i komedie w stylu Silicon Valley. i nie cierpie horrorów.
la_estrellita 15:13, 12 kwi 2019

Kasiu thrillery to ja bardzo chętnie, zwłaszcza hiszpańskie.
makadamia 15:14, 12 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
Eeee, widzę że nie znajdę tu bratnich dusz, które oglądałyby ze mną horrory i thrillery...

Zdecydowanie nie. Jeszcze thrillery to pół biedy, ale na horror to mnie wołami nie zaciągniesz

Anda napisał(a)
Ech te polskie tytuły

A znasz Better Call Saul?

Ze słyszenia. Do Breaking Bad jakoś się nie przekonałam, to i tego nie próbowałam.
makadamia 15:16, 12 kwi 2019

TAR napisał(a)

a Yellowstone obejrzalas? nowy serial z Kevinem Costnerem, pierwszy odcinek dzis powtarzaja, mnie wciagnal. ja generalnie lubie przekrojowke od fantasy po strzelanki, szpiegowskie nawet obyczajowe. swego czasu namietnie Grey's Anatomy meczylam (skonczyl sie dla mnie po 11 sezonie). Lubie tez satyry i komedie w stylu Silicon Valley. i nie cierpie horrorów.

O, przypomniałaś mi o silicon valley, obejrzałam pierwsze odcinki, a potem coś mnie odciągnęło, a podobało mi się.

Tych medycznych tasiemców nie lubię, chociaż nie powiem - doktor house mnie wciągnął
makadamia 15:16, 12 kwi 2019

la_estrellita napisał(a)
Kasiu thrillery to ja bardzo chętnie, zwłaszcza hiszpańskie.

Hiszpańskie thrillery - to chyba bardzo niszowa półka?
makadamia 15:17, 12 kwi 2019

TAR napisał(a)

a Yellowstone obejrzalas? nowy serial z Kevinem Costnerem, pierwszy odcinek dzis powtarzaja, mnie wciagnal.

Nie znam zupełnie. Na którym programie?