Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

tulucy 12:33, 13 maj 2019

Ja mam miniaturowe. Jeszcze małe, bo dopiero co sadziłam, ale ponoć małe ma zostać
Jak się ruszę w końcu na ogród, to strzelę mu fotkę.
makadamia 12:37, 13 maj 2019

Na zdjęcie będę czekać
Magleska 12:52, 13 maj 2019

Asiu śliczne foteczki zrobiłaś masz talent dziewczyno nie tylko do rysunku

młodszy świetny da sobie radę w życiu
makadamia 13:00, 13 maj 2019

Magleska napisał(a)
da sobie radę w życiu

I to mnie martwi
Poppy 13:04, 13 maj 2019

makadamia napisał(a)

Starszy liczy skrupulatnie zawartość kopert.
Młodszy się przygląda, oczka mu błyszczą, nagle rzuca się Starszemu na szyję z okrzykiem: "Igojku, kocham Cię!"

Porad nie mam, ale umarlas mnie Ile Mlodszy ma lat? Bo wydaje sie byc swietnie dostosowany spolecznie, zaobserwowal i stosuje, to wcale nie takie powszechne. Jest szansa, ze sobie poradzi zawsze i wszedzie, to tez cos warte, prawda?

lipowa ciagle i niezmiennie mi sie podobuje I ta paproc, chodzi za mna jak nie wiem, co!
Poppy 13:07, 13 maj 2019

makadamia napisał(a)

I to mnie martwi

Dlaczego? jak go wychowawczo nastawisz na szersze cele, to bedzie mial szanse zostac mega spolecznikiem np. Bedzie walczyl skutecznie na szersza skale. Zdolnosci negocjacyjne to skarb.
makadamia 13:08, 13 maj 2019

Młodszy ma pięć lat i coraz bardziej sygnalizuje, że jest bardzo dobrze przystosowany społecznie

Lipowa dziękuje
makadamia 13:12, 13 maj 2019

Poppy napisał(a)

Dlaczego? jak go wychowawczo nastawisz na szersze cele, to bedzie mial szanse zostac mega spolecznikiem np. Bedzie walczyl skutecznie na szersza skale. Zdolnosci negocjacyjne to skarb.

Wszystko to prawda, tylko że on ma zdolności manipulacyjne, a nie negocjacyjne
I znakomicie potrafi udawać, że właśnie o szczytne cele mu chodzi, a tak naprawdę gra do własnej bramki
Anda 13:31, 13 maj 2019

makadamia napisał(a)

I znakomicie potrafi udawać, że właśnie o szczytne cele mu chodzi, a tak naprawdę gra do własnej bramki

Czyli kariera polityczna jest możliwa

Fotki naprawdę dobre. Ogród prezentuje się coraz lepiej. A lipowy bałaganik to taki mój klimacik, więc marudzenia na nią nie pojmuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Poppy 13:33, 13 maj 2019

makadamia napisał(a)

Sie domyslam Nie chcialam tak oficjalnie o manipulacji, ha ha. Ale ma dopiero 5 lat, wszystko przed nim, takze negocjacje i szczytne cele, podstawy i zdolnosci ma juz w tym kierunku. Na pewno ma wieksze szanse, niz moja wrazliwa, cicha i niesmiala lelijka Niesety, trudniej byc rodzicem niz miec piekny ogrod

Doogladalam i doczytalam wlasnie zaleglosci z Danusiowego ogrodu. Nie powiem, dobrze mi to zrobilo I ciesze sie, ze masz tyle miejsca do sadzenia, bo to oznacza, ze ja tez, nie ze jakos bardzo, ale mimo wszystko