Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 08:01, 15 maj 2019

TAR napisał(a)
polece hortke polar bear, one wlasnie maja takie bialo limonkowe kwiaty, potem przebarwiaja sie na bardziej zółtawo-kremowy. candlelight mam w sloncu i ona bardzo długo byla kremowa, na rozowo we wrzesniu zaczela. wim;s red nie trawie, musze ja gdzies przesadzic, bo mi szpeci, jakas taka "brudna" i rozowa od samego poczatku, kompletne rozczarowanie. limelight mam w slonecznym polcieniu, dlugo sa limonkowe - to moje ulubione hortki. ostatnio odkryłam magical, zobaczymy jakie beda. mam tez little lime bardziej kuliste i niskie.

tak wygladały na koncowce wrzesnia

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/184/1842043/original.JPG

mnie czeka jesze zakup kilkunastu hortek, chce sie skusic na kilka anabelek, na pewno tez candlelight i tych polarow.

Się zahortensjujesz na amen

na razie będę się trzymać limek, jak się nie sprawdzą, to dopiero poszukam polarek.

Kasia_CS napisał(a)
Zobacz, Gosiek ma Bożykwiata - może dłużej niż Agatka

O, dziękuję. Zajrzę.

8 stopni w połowie maja. Masakra.
Brzozowadzie... 10:10, 15 maj 2019

Prawda? Ja już cierpliwie znoszę tę zimnicę ze względu na deszcz, ale ileż można?! Już mnie rączki świerzbią
makadamia 10:12, 15 maj 2019

Jaki tam deszcz? Nawet parasola nie trzeba wyciągać.
anbu 10:16, 15 maj 2019

U nas też leje z przerwami (w sumie niewielkimi) od długiego weekendu majowego Asiu życzę aby i u Was pooolało w końcu solidnie. Szkoda roślin.
TAR 10:19, 15 maj 2019

no i co ja poradze biedna ze tak hortki lubie, one wszedzie pasuja i sa takie pancerne
Brzozowadzie... 10:25, 15 maj 2019

makadamia napisał(a)
Jaki tam deszcz? Nawet parasola nie trzeba wyciągać.

O nie, ja nie narzekam, u nas nawet w tej chwili elegancko leje, tak na parasol Wczoraj wieczorem znów wyszłam sprawdzić - pod brzozami mokro! A to znak, że już może przestać
Kasia_CS 10:36, 15 maj 2019

No ale do spotkania u Kwartecika, to by mogło przestać padać.. a właśnie Dziewczyny, jak jedziecie? Bo pamiętam, że się umawialyście z Iwonka na wspólny dojazd. Czy da radę się dokoptowac z Kajka w foteliku? Bo Małż mi pewnie nie wróci na czas.. chyba, że będę u Ani później po prostu, to wtedy już swoim autem przyjadę
inka74 10:41, 15 maj 2019

Kasia - jak masz fotelik i nie na isofixy tylko do pasów to do mnie się nada. A co z drugą twoją pociechą? Do babci idzie? Mogę po ciebie przyjechać a wcześniej po Asię. 5 osób do mnie wchodzi. Ja jadę z synem więc 3 miejsca zostają wolne. nie ma sensu jechać na tyle samochodów.
kasiab 10:48, 15 maj 2019

Asia!!!! Przyjdź bo jestem bliska morderstwa na psie
Kasia_CS 11:01, 15 maj 2019

Tak, to zwykły fotelik na pasy jest Kuba będzie u babci, więc jedno dziecię mam z głowy byłoby super! A o której planujesz u Ani?