Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 10:53, 26 cze 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Dziewczyny Czy ja mogę nieśmiało wprosić się z Wami na 13-go do Izy?
April: Jak dobrze, że ja u Ciebie nie byłam! Ja depresji dostałam po obejrzeniu zdjęć! Jak Ty to robisz, że Ci kurde tak wszystko pod tymi drzewami rośnie?!

Na piasku rośnie, pod drzewami kwitnie - ja też popadłam w łagodną depresję, bo ten ogród uświadomił mi bezlitośnie, jak po łepkach zakładałam swój, i jak leniwa jestem teraz
makadamia 10:55, 26 cze 2019

UrsaMaior napisał(a)
Agata, ale pytanie

Super, to dziewczyny, jesteśmy umówione na 13-go, godzina jakaś konkretna? 15-ta, żeby wszyscy bez pośpiechu zdążyli? Łącznie z osobami, które nie znają umiarkowania w jedzeniu i piciu?;D

Dla mnie ok.
Brzozowadzie... 10:55, 26 cze 2019

UrsaMaior napisał(a)
Agata, ale pytanie

Super, to dziewczyny, jesteśmy umówione na 13-go, godzina jakaś konkretna? 15-ta, żeby wszyscy bez pośpiechu zdążyli? Łącznie z osobami, które nie znają umiarkowania w jedzeniu i piciu?;D

O, dzięki Izuś, to wpisałam w kalendarz, mam nadzieję, że Rodzina mnie puści
Zana 11:09, 26 cze 2019

UrsaMaior napisał(a)

Anula, no niiiieee

No z żałości łzy mi się w oczach kręcą
Buuuuu......
UrsaMaior 11:24, 26 cze 2019

Zana napisał(a)

No z żałości łzy mi się w oczach kręcą
Buuuuu......

Anula, nie smutaj, spotkamy się innego dnia Daj znać kiedy Ci pasuje, daleko przecież do mnie nie masz. A może ktoś jeszcze wtedy wleci?
inka74 12:40, 26 cze 2019

13-go melduję się z przyjemnością u Izy. Będę z dodatkiem w postaci własnego dziecka (bo ja takich ciast jak Lucy niestety nie umiem piec ;( ale z przyjemnością konsumuję i na wagę nie patrzę potem. Sałatkę mogę przygotować szpinakową z kurczaczkiem wędzonym.

Tak się zastanawiam Kasiu - Mrokasiu - ty w piątek masz wesele??? Bo 13-go to jest sobota.
mrokasia 12:52, 26 cze 2019

inka74 napisał(a)
13-go melduję się z przyjemnością u Izy. Będę z dodatkiem w postaci własnego dziecka (bo ja takich ciast jak Lucy niestety nie umiem piec ;( ale z przyjemnością konsumuję i na wagę nie patrzę potem. Sałatkę mogę przygotować szpinakową z kurczaczkiem wędzonym.

Tak się zastanawiam Kasiu - Mrokasiu - ty w piątek masz wesele??? Bo 13-go to jest sobota.

Tak, wesele jest 12-tego w piątek. Teraz chyba taka moda nastaje, to będzie już drugie piątkowe wesele, w którym będę uczestniczyć.
mrokasia 12:56, 26 cze 2019

Słuchajcie, chciałam tylko powiedzieć, że jeśli ktoś byłby chętny przyjechać do mnie po wizycie u Izy - serdecznie zapraszam oczywiście . Osobny zlot zrobimy w innym terminie, ale gdyby ktoś miał czas, nie zamierzał siedzieć u Izy do 20-tej i chciał zrobić sobie podwójną wycieczkę - z przyjemnością otwieram bramę. Ktoś chętny???
UrsaMaior 12:58, 26 cze 2019

inka74 napisał(a)

Serniczka już zasugerowałam u mnie, mam nadzieję, że Lucy i Kaśka się skapną hihih A sałatka mniam, przywieź!
April 13:01, 26 cze 2019

mrokasia napisał(a)
Słuchajcie, chciałam tylko powiedzieć, że jeśli ktoś byłby chętny przyjechać do mnie po wizycie u Izy - serdecznie zapraszam oczywiście . Osobny zlot zrobimy w innym terminie, ale gdyby ktoś miał czas, nie zamierzał siedzieć u Izy do 20-tej i chciał zrobić sobie podwójną wycieczkę - z przyjemnością otwieram bramę. Ktoś chętny???

Ja bym się chętnie zapisała. Nie wiem jeszcze jak się sytuacja rozwinie ale zaczynam urlop więc mogę się nawet lekko zmęczyć
Więc jeżeli jakaś grupa się zbierze, żeby nie było że tylko ja się wychylam