Przecież nie musi. Ma fotografów, którzy to robią za niego
Ogólnie zauważyłam, że tacy prawdziwi profesjonalni landscape designer nie podniecają się jakoś specjalnie ani ogrodami ani bylinami, no chyba, że są naprawdę wyjątkowe
Podoba mi się Asiu ta Twoja konstrukcja. Nie nadążam z czytaniem Twojego wątku, ale w wolnej chwili zaglądam Chcesz ją pomalować. Na jaki kolor? Też taką chcę (kiedyś). Nawet mi miejsce na nią projektowałaś U mnie potrzebuję do tego jakiś dach, by na zimę można było przechować meble ogrodowe. Kiedyś się zgłoszę po instrukcję
Asia, hamaczek super, jaka musi być rozpiętość? Tzn. chciałabym w tym roku posadzić brzozowy gaik. I te brzozy (przynajmniej dwie) muszą być w takiej odległości, by swobodnie powiesić kiedyś hamak. 3 metry, 4 metry? Chyba bardziej 4 jak patrzę na zdjęcie u Ciebie.
Kasiu, konstrukcja już pomalowana, tylko teraz stare zdjęcie wrzuciłam.
Tak wygląda po malowaniu:
kolor: grafitowo-szary (wg opisu na puszce)
Rozstaw belek dobrze oceniłaś. Jest 4 metry odległości pomiędzy nimi.
Jeśli masz wątpliwości, to lepiej więcej niż mniej, bo kawałek sznurka zawsze można dowiązać, a jak się tyłkiem po ziemi zahacza, to trochę kiepsko
Hamak mam z tych większych (i dobrze, bo jak tylko dzieci widzą, że się na nim kładę, to natychmiast przybiegają poprzewracać mi się po brzuchu)